2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@gpale sizin sıralamanız nasıl hocam
-
@Asım-Us branş bazı 88.34 ile 133.sıra, siz?
-
@gpale benim de branş bazında 140 imiş
-
@nii-san pardon hocam ben branş bazında söylediğinizi atlamışım. Sonuçlardaki sıraya bakıyordum.
-
@SBF11 yani yurtdışı konferansları toplantılarına vs katılma imkanı da var özellikle avrupa da
-
Formu doldururken referans kısmını boş bıraktım ve kaydettim şimdi geri dönemiyoruz değişiklik için. ne yapmam gerekiyr bilen vr mı
-
@gpale ben de göreve ilişkin niteliklere ekleme yapmak istedim. Ama geri dönüşü yok sanırım hocam. Bence herhangi bir bilgilendirme yapılmazsa elle doldurulabilir diyebilirler.
-
Daha önce bir otelde 4 gün komilik yapmıştım. Daha önce çalıştığı yere bunu yazmam gerekir mi sizce? Ayrıca görevle ilgili özel eğitim ve nitelikler kısmına ne yazmamız gerekiyor anlayabildiniz mi?
-
sadece p3 arayan alanlarda kpss puanının 70 civarına düşme şansı yoktur değil mi? başvuru yapmaya değmez herhalde.
ayrıca formu neden tekrar düzeltmeye izin vermez sistem anlamış değilim.
-
@talozak ilahiyatsa gelme ihtimali var değilse yok.
-
@talozak psikolojiden 70 küsürle başvurdum ben. Belli mi olur yds tek umudum
-
-
Az önce başvuru yaptım ve sıra numaram 253 ilk gün olmasına rağmen. Herkes için hayırlısı olsun şimdiden.
-
Arkadaşlar istanbul kontenjan 4
Ankara kontenjan 8 hangisi daha az tercih edilir sizce -
@baykuş istanbul ankara ayrımını hiç görmedim ben siz nerede gördünüz
-
@solely21 vay be. çok fazla.
-
Arkadaşlar meslek sınavlarından kasıt bu bizim girdiğimiz kurum sınavları mı yoksa farklı bir şey mi ?
-
@solely21 sira numaram.derken. basvuran sayisi mi
-
@beirutde arkadaş 253.kişi yani 252 kişi başvurmuş ondam önce
-
@gpale teşekkür ederim