İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sınava kalanlara hayırlı olsun. Beykoz güzel bir yer. Sınav süreci kısa zamanda sonuçlanır inşallah. Listenin kesin olmamasının sebebi bazı başvurulara kurulun karar verecek olması mı acaba?
-
@onuktekin Çok teşekkürler kardeşim. 91 küsur ile sınavdayım. Sınava katılacak rakiplerine başarılar. İyi olan kazansın
-
Puanım 90.11 ama listede yokum benim gibi olan var mı? Yarın arayıp bir kontrol ettireceğim.
-
@oğuz-kağan bu süreçte belediyeyi de takip ettim. Yakın zamanda bir kötü haber dışında güzel bir belediye gibi geldi. Belediye başkanı çok sempatik ve sevilen biri. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Sınavda erteleme yok değil miarkadaşlar
-
Sınava giremeyecek durumda olan veya bu zaman zarfinda baska kurumlara atanmis olan arkadaslar varsa eger kurumla görüşüp kesin listeden bu adayların cikarilip yerlerine ikame suretiyle diger adaylarin geçmesini talep etmeliyiz. Itiraz olarak mail adresi belirtilmis, şayet bu durumda olan arkadaslar ilgili mail adresine sinava girme hakkindan feragat ettiklerini bildirirlerse diger adaylara da sans dogmus olur.
-
@onuktekin Eyvallah kardeşim. Geçici olarak bakıyorum. İnşallah daha yüksek yerlere basamak olur benim için
-
@blcmert Hocam 120 soru vardı değil mi ve her bölümden eşit soru mu vardı? Öneriniz var mı ağırlığı hangi bölüme vermemizle ilgili
-
diğer sınavların ertelenmesi ve istanbulda vaka sayıları göz önüne alınınca ertelenme ihtimali yüksek. 30 aralıkta da kıyı emniyeti olacak. bakalım ertelenecek mi.
-
@sipahi ibbden elendim. sınav kpssden basitti. mülakatta güzel çaktılar. kameralı mülakat sözlü sınav şeklinde. temiz elediler ellerine sağlık demiştim çıktığımda.
-
@mantıkuttayyr İBB mülakatta aşırı mı zor sordular yoksa sordukları sorudan eleyeceklerini anladın mı? Nasıl oldu hocam bende elendim mülakattan o sebeple soruyorum
-
@talisca06 evet 120 soru vardı. 20 si dil idi. Dediğim gibi tipik kpss sorularıydı. Konular sorulara eşit dağıtılmıştı. Bir iki tane tuhaf detay soru da vardı
-
@badboysimsek yani böyle yorumlanabilir ama sonuçta kpss konularından sordular. transit ticaret sordular benim doğrudan alanım değildi. ama sorabilirler. memur disiplin süreçlerini sordular ki ben memurum ama düzgün cevap veremedim, eksik ve yanlış söyledim. bana resmen hadi yallah dediler
-
@mülakatzedee Erteleneceğini zannetmiyorum belediyeler özerktir kendi kararlarını kendileri alır. Şu ana kadar ertleneceğine dair hiçbir izlenim yok.
-
@mantıkuttayyr dediğiniz gibi ben de elendim mülakattan. Mülakat sonunda da eleneceğimi anlamıştım. Zira çok kötü geçmişti. Bana da transit ticareti sordular. Daha sonra adını ilk defa duyduğum bir ödeme yöntemini sordular ki hala hatırlamıyorum ne olduğunu. Mahkum açmazı kimin diye sordular birde.
-
@blcmert yani burada analitik yorumlama becerilerini ölçmeleri gerekirdi. çok ezbere dayalı sorular da adil olalım derken nitelikli elemanı elemiş oluyorlar. bilmekten ziyade bilgiyi yorumlamak ve farklı değişkenlerden bilgiyi üretebiliyor olmak daha önemli olmalı.
-
@mantıkuttayyr ben her sorduklarında cevap verdim bana muhasebe sorusu sordular bildiğin 10 işlemli muhasebe işlem sorusu ama okadar hızlı okudu ki not bile anlamamıştım
-
@muhmul5811 Ciddimisin kardeşim 90,11 puanla nasıl listede olmazsın hayret ettim açıkçası. Sehven de olsa bir hata olmuş olabilir mutlaka hakkını aramalisin..İnşallah hata düzeltilir.
-
Beykoz hakkında tam bilgi verebilecek biri var mı varoş bir semt mi yoksa elitise bir semt mi?
-
Sınav ertelenebilir bence listeyi yayınladılar ki onla bir daha uğraşmayalim şimdi sınav erteleyecekler çünkü dışarıdan gelecek insanda çok sınava yasaklar olacak tahminim 2-3 güne ertelenir