İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@lıvıngzeus Olabilir hocam, virgüllerin önemi olacak gibi.
-
@talisca06 aynen öyle hocam iptal edilmezse etkinlik sorusu itiraz ederim simirdaysam kesinlikle
-
@lıvıngzeus Etkinlik sorusu dediğiniz şıklarda dışsallık öz tüketim olan mıydı
-
@talisca06 yok hocam lm yatiklasıkça maliye politıkasi etkin değildir olan soru is lm sorusu
-
@talisca06 onun cevabı dışsallık mıydı hocam? Gsyih hesaplamasını zorlaştıran şeyleri soruyordu galiba?
-
@lıvıngzeus Hocam ben hatırlayamadım ne işaretlediğimi
-
@hicks27 Hocam ben dışsallık işaretledim emin olmayarak
-
@lıvıngzeus soruları açıklamamaları çok saçma kurumların neye göre itiraz ettiğimizi biz bile bilmiyoruz. Mesela 1961 anayasası sorusunun 2 cevabı varmış ben kesinlikle eminim değiştirilemez maddesi yoktur diyordu o şık kesin yanlıştı. Diğer şıkları okumadım bile arkadaşlar milli egemenlik olanda yanlış diyor. Böyle önemli bir sınavda nasıl bu kadar yanlış oluyor hayret
-
İnşallah herkesin puanını ve sırasını açıklarlarda kafamızda soru işareti kalmaz
-
@hicks27 hocam o soruda hangisi 61 anayasasının özelliği değildir diyordu
A sosyal devlet ilk kez
B yüksek hakimler kurulu
C çift meclis
D değiştirilmez madde vardır
E millı egemelik ilkesı ilk kez82 de geldi diye biliyorum değiştirilmez maddelerin o yüzden 21 24 anayasasında olan milli egemenlik olacak cevap
-
@lıvıngzeus değiştirilmez madde yoktur diyordu yanlış yazmisim
-
@hicks27 https://www.anayasa.gen.tr/1961ay.htm burdan 61 anayasasının metninde olmadığı net şekilde yazıyor hocam
-
@lıvıngzeus Attığınız link madde 9 Devlet şeklinin Cumhuriyet olduğu ve değiştirilemez hükmü var hocam dikkatli bakın aşağıya doğru isterseniz.
-
@hicks27 gördüm şimdi hocam sikta maddeler diyordu burda tek madde için konulmuş onu düşünerek sormuş olabilirler mi diye düşündüm şimdi,...
-
@lıvıngzeus o kadar dikkatli bakmadım ama onu düşünmeleri de enterasan bu kadar basit sordukları bir sınavda böyle bir ayrıntı muamma
-
@hicks27 doğru ancak maddeler yazarsa doğru oluyor sık
-
Yılbaşından sonra mi açıklanır arkadaşlar acaba
-
@tomjoad bir arkadaşa yarın açıklanabileceğini söylemişler ama sınav esnasında
-
evet oradaki görevli pazartesi salı demişti bi aksilik çıkmazsa
-
@kartalyürekli inşallah bir an önce açıklanır en çokta 100 alan çıkacak mı merak ediyorum