İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Günaydın arkadaşlar
Tartışmanızı bölmek istemiyorum ama ihtiyaden sorayim buraya yakın yaşadığım icin vmye başvurmayıp buna basvurucam 92 puan p31in şansı nedir ?
Sevgiler, hayırlı sağlıklı günler
-
Başvurup gitmeyenleri Allah bildiği gibi yapsın. Sınavın aynı gün olması da gayet iyi olmuş. Bırakın da her sınava aynı kişiler girmesin.
-
@tomjoad Günaydın Vapurda bir şey satmak isteyenler gibi olmuş giriş çok olağan dışı bir şey olmazsa gelir diye düşünüyorum.
-
@onuktekin abilerim ablalarım
Her ilanda taraflar birbirine girdiği için ufaktan sorayim dedim. Umarım hakkaniyetli herkesin gönlüne göre neticeler elde edilir.
Teşekkür ederim dostum cevap için
-
@tomjoad inşallah öyle olur. Rica ederim. Beykoz güzel bir ilçe hakkınızda hayırlısı olsun.
-
87.65 puanım var gelir mi acaba tahmini olan var mı ? Vergi müfettişi sınavına girecekler başvuruyu belki azaltır fakat 2 puan türü var bu ilanda
-
@Semihylc vmy ye neden girmiyorsun?
-
Bazilari sanki siralamalar yaparken ekmek sırasına girer gibi girdigimizi dusunuyor. Alt siralar da sinava girsin falan cok garip geliyor bana. 2 sinavin ayni tarihe denk gelmesi nereden bakilirsa bakilsin haksizliktir.
-
@malatyalı-sis isteriz ki yuksek alımlar olsun herkes sinava girip, işine kavuşsun. Ancak öyle değil malesef.
-
@bcbc3434 hocam p48.84 , p31 87.65 . Vmy klasik usul birde guy hemen sonrası oldu o yüzden girmeyeceğim ayrıca gelmez gibime de geliyor ama eminde değilim . Guy ile vmy arasında 1 ay felan olsa denerdim .
-
@malatyalı-sis sanki her sey iyi hos iibfye hak mı kardeş bu hak olsun. Hak diye bisey yok artık. Vmy ile aynı tarih yapacak bisey yok. O yüzden garip gelmemeli ilk defa olan bisey değil. Biraz da 87 86 88 bandindakiler girsin.
-
@malatyalı-sis ayni gun sinav yapmanin hakla hukukla ne alakasi var, aaa bu adamlarin sinavi varmis ayni gun, bu sinavlar yuksek alan 500 kisi icon acilmiyor. Dikkatini sundururum 70 ve uzeri alan basvusun demek 70 alanin da hakki var demek. Haksizlik bunun neresinde
-
@sedatinho duzeltme: "aaa bunlarin sinavi var ayni gun canim benim hakkini yemeyim farkli gune alayim" mi diyecek
-
Vmy sınavına girmesi garanti olup da bu sınava girmeyecek dostlarımızın başvurmadığını hayal edersek İnşallah 87 88 leri görürüz
-
@adanali01 eminim yaparlar , değişmiyorlar ne haz alıyor anlamıyorum ama çok kul hakkına girdikler kesin.
-
@ayraan bu puanlara vmy de gelebilir. Aynı kişiler vmy sınavına da başvurur. O zaman bir fark yaratmaz bu. Fark yaratması için belediyenin alımı 85 altına düşebilecek bir alım olmalıydı.
-
Sınav farklı günde yapılsa yine en az 20 fire verilirdi. Şu haliyle bir yirmi daha koyun üstüne kırk yapar ty'nin 40. yıl dönümü kutlu olsun sınava bence şu durumda kırk kişi anca girer.
-
@tomjoad kardeşim zaten o puanla ilk 80 içerisindesin. Dolayısıyla bu vb sınavlara yüzlerce başvuru yapmayacak olanlar var. Dolayısıyla listeye girmeyi bırak üst sıralarda girersin. Bunlarin farkında olman gerekir bu kadar yüksek puanin var iken.
-
@malatyalı-sis hatta kurumlar siz ne zaman müsaitseniz o zaman yapsın öyle daha iyi olmaz mı
-
@simeranya sağol sevgili dostum