İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Başvurusu da zahmetli. 6 tane fotoğraf nedir arkadaş! Her gelen 6 tane istese işimiz var.
-
@samatta ben de 89 la basvurmuyorum vergiyede basvurmuyorum 1 kisilik yer acilmistir umarim
-
@necipuysalll vergiye bende basvurmuyorum
-
85.33 ile vergiye basvurmucam buraya basvurucam, gelme ihtimali nedir sizce?
-
@Pisagor burası için riskli de vergi kesin gelir.
-
@Pisagor vmy gelmesi daha muhtemel.
-
@Pisagor vmy basvuracak arkadaslar basvurmassa ihtimal olabilir ama bn arkadaslarin bencilce davranip ikisinede basvurucaklarini düşünuyorum... korkum bu.
-
88 le vergi yerine buraya başvuracam gelme ihtimali nedir şansım var mı?
-
88,5 puan ile başvuracağım ama pek umudum yok. 90 puanın altına inmez gibi geliyor bana. Özlük hakları nasıl, sonradan kendi memletimizdeki Büyükşehir müfettişliğine geçiş yapabiliyor muyuz?
-
@Pisagor Kardeş 85 ile hayatta gelmez. Vmy başvur ihmal etme sakın. Beykoz 90 altına ihtimal vermiyorum.
-
@sedatinho, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sedatinho duzeltme: "aaa bunlarin sinavi var ayni gun canim benim hakkini yemeyim farkli gune alayim" mi diyecek
Tam da böyle demiş olabilirler
https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/11/20201111-4-2.pdf
-
Noldu şimdi ertelendi mi sınav 27 aralika ?
-
@malatyalı-sis, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@crowdingout olur. 27 aralikta musaitim.
Başka bir şey isteseydiniz ya
-
Sınav 27 Aralık tarihine ertelenmiş. Hadi hayırlı olsun. Bu sınav 90 puanın altına kesinlikle inmez artık.
-
@keynesmaliyeci ertelendi evet
-
Düşene bir tekmede belediyeden geldi teşekkürler Beykoz belediyesi
-
Keşke her kurum böyle duyarlı olsa. Beykoz belediyesine helal olsun.
-
Çok güzel oldu
-
@onuktekin hahah buradan bana laf atan arkadasa selamlarimi iletiyorum
-
@Semihylc puanım yüksek olduğu halde vmy ye başvurmayıp bu ilana başvuracaktım ama arkadaşlar sağ olsun şimdi vmy ilanına başvuracağım.