İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@hicks27 bana söylemişlerdi ama süreçlerden tecrübem belli olmaz çok itiraz varsa uzayabilir olmasa da uzayabilir inşallah erken açıklanır
-
Kurumu arayıp hatalı olduğu düşünülen soruların akıbetini soran oldu mu?
-
Reel faiz oranı sorusunu naptınız 25 mi 40 mi
-
@prezıntcihangir ben 25 yaptım. O soruda fisheri kullanamayiz çünkü enflasyon oranı yuksek.
-
@prezıntcihangir Ben basit düşündüm 40 yaptım
-
@müfettişbey ben de 25 yaptım doğru olduğundan da eminim de soruları açıklamadıkları için bilemiyoruz
-
@prezıntcihangir ben de 25 yaptım hocam oranlar yüksekti
-
@prezıntcihangir 25 olmali. Fisher kullanacaz
-
PAYlaşılan sorulardan gördüğünüz kadarıyla ortalama kaç yanlışınız var
-
Aradım arkadaşlar iptal olan sorular olacakmış detaylarıyla yayınlanır dedi. Yoğun incelemeler sonucu bugün yarın açıklamayı planlıyoruz dediler.
-
@hicks27 teşekkürler umarım yeni yıla güzel haberler ile başlarız.
-
Açıklandı çok yüksek kapatmamış 84.5
-
@hicks27 inşallah tüm süreç böyle hızlı olur. Kazananlara hayırlı olsun.
-
Maaş hakkinda ozluk hakkinda bilgisi olab var mı? kamu mufettislikleri ile ayni haklara mi sahip?
-
Mulakata kalan arkadaslari tebrik ederim,meslek hakkinda bilgisi olan var mi bilgilendirebilir mi acaba bizi ?
-
İnternetten maaşları 5 kusur falan yazıyor niye bu kadar düşük anlamdım
-
@guymağduru Tebrik ederim, benim olmamış. İnternetteki rakamlar doğruyu yansıtmıyor biraz araştırmıştım. 6.500 tl seviyesinde maaşları bildiğim kadarıyla.
-
Mülakatta hangi konulara çalışmaya ağırlık vermek gerek fikri olan var mı ...ibb mülakatlarında neler soruldu mesela
-
Mülakat tarihleri hakkında bilgisi yada tahmini olan var mı
-
@lualua, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mülakat tarihleri hakkında bilgisi yada tahmini olan var mı
Ayın 8 de itiraz süreci bitip kesin listeyle beraber mülakat tarihleri belli olacak deniyor site de hocam