2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Heyecan yapamayan var mı ?
-
Bu yıl da hızlı açıklanacak gibi duruyor arkadaşlar. Şimdiden Allah hayırlara erdirsin.
-
@hansmorgenthau Geçen sene ne kadar sürede açıklanmıştı hocam mülakat sonuçları?
-
@müstağni aşagı yukarı bir ay gibi bir sürede açıklanmıştı hocam
-
@hansmorgenthau Herkes hakkında hayırlısını dilerim. Teşekkür ederim hocam.
-
@müstağni Geçen sene yanlış olmazsa 18 Mart 2020 tarihinde mülakatlar sona ermiş, sonuç 10 Nisan 2020 tarihinde açıklanmıştı.
-
Arkadaşlar bu mülakatlarda sorulan sorulara yanlış cevap verme hatırlayamama vs. durumunda elendim diye mi düşünelim? Yani sorulara doğru cevap verme mi mesele yoksa diğer üslup, tavır gibi etkenler mi? "referans diye bir şey yok varsayarsak"
-
@yts7718 referans olsada diksiyon ve hareketleriniz iyi değilse çok heyecan varsa ve sorulara güzel cevap veremezsiniz elenirsiniz diye biliyorum ben
-
Yahu arkadaşlar benim anlamadığım bu mülakatın ardından puanlama veya olumlu, olumsuz bir görüş bildirilmiyor mu bakanlığa? Yani torpil mülakattan sonra yapılıyorsa bu mülakatların anlamı ne? Kazanan 400 kişiye belirli bir süre verilsin, o süre sonunda torpili güçlü olan alınsın. Bu insanlar boşuna mı giriyor bu sınava? Ben Ankara Siyasal'da Kamu okuyorum, kaymakam olmak için bu bölümü seçtim. Gelirken hayalimdi, 3.sınıfım daha fakat son yıllarda dinlediklerim, duyduklarım, okuduklarım beni mahvetti açıkçası. Kusura bakmayın, telaş içindesiniz hepiniz ama insan üzülüyor, hem çalışıp elenenlere hem de torpilli düzene. Fazla mı abartılıyor diye soracağım ama alacağım cevaplar da belli gibi.
-
@yunusemrex3521 referans sağlamsa azıcık da sıralaması iyiyse kralı gelse elemez hocam mülki amirlikten bahsediyoruz
-
@aliihsanglr hocam alt yapınızını bilginizi bilmiyorum ne kadar iyi olursanız olun kaymakamlıkta referanssız imkansız
-
@aliihsanglr once okulu bitir sonra yazili sinavi kazan sonra bunlari sorgularsin.
-
Emredersiniz hocam, nasıl isterseniz.
-
Mülakata girenler sınavın mayıs ayında mı yoksa yine sonbaharda olacağına dair bilgi alabildiniz mi?
-
@sim sonbaharda
-
Bilhassa mülakata ilk defa giren adayların kafasında soru işareti oluyor, heyecan yapmış, soruları bilememiş, kaybedeceğini düşünüyor. Orada heyecan yapmadığını iddia eden biri yalan söylüyordur. Çoğumuz mülakat heyetiyle o salonun dışında konuşsak takır takır konuşuruz ama salonda tam istediğimiz gibi olmuyor. Adımız gibi bildiğimiz sorulara cevap veremeyebiliyoruz. Heyet bunun bilincinde. Kimseden ağzıyla kuş tutmasını beklemiyorlar. Mülakatının çok iyi geçtiğini söylediği halde kaybedenler gördük, Mülakatının çok kötü geçtiğini söyleyip kazananlar. Lakin elbette salondaki imaj önemli. Heyecan var heyecan var. Az biraz sesin titremiştir, soruyu bilememiş başa sarmışsındır, bunlar kaybettirmez. Ancak adını unutacak kadar heyecan yapmışsa bir aday kimse o makamı ona vermez. O yüzden kimse enseyi karartmasın.
-
@kethüda katılıyorum size sizin kaçıncı mulakatinizdi acaba ?
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar..
-
Arkadaşlar birdahaki kaymakamlık sınavı ne zaman olur ve test usulü mü olur yine ?
-
@yunusemrex3521 bu dördüncü oldu.