2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@ceterisparibusss cidden 4.5 saat ara mi verildi ?
-
bu sene gerçekten sorular ve süre çok arttı en az soru sorulan bile 10 dakika içeride kaldı komisyon bilgiyi ifade etmeye de bakıyor
-
@yunusemrex3521 evet hocam. Bakan beyle görüşmeleri vardı.
-
@ceterisparibusss her gün böyle uzun ara veriliyor değil mi oyuzden gece 1:40 da bitiyor
-
Hic ara olmazsa 22 23 gibi bitiyor.
-
@samatta öğle yemeği akşam yemeği telefon kullanabilecek miyiz aklımda bir sürü sorun
-
Her gelen bir daire başkanına çıktı. Bu kadar açıktan yapmayın be kardeşim. Meğerse ne çok daire başkanı biriktirmişsiniz içinizde.
-
@yunusemrex3521 telefon kullanirsin yemek icin gidersin hatta gun icindeki siran 20 uzerinde ise ogleden once gidebilirsin bile rahat ol
-
@frank-castle mülakat gününde bile ha :d
-
@avşar-beyi O kadar normalleşmiş ki çok sinirlendim. İzin isteyip gidenler, arayanlar, başkanların aradıkları... Yarın hepsi twitter hesabı açıp "çok şükür" falan yazacaklar. Alın başınıza çalın deyip gitmek istedim. Ama gün gelir devran döner alttaki yaprak üsttekinden hakkını alır. Rabbim hesabı ahirete bırakmasın.
-
@frank-castle bu yazdıklarını görünce icim sıkıldı
-
@frank-castle malesef benim girdiğim günde aynıydı o kadar aleniki herşey kimsenin çekşncesi kalmamış
-
Mülakata giren arkadaşlar deneyimlerini,soruları paylaşırlarsa eğer çok makbul geçer..teşekkürler şimdiden
-
@erdogan1 dostum 2 3 kişi paylaştı ama bu kadar bencil olunmamalı paylaşım bekleyenler girdikten sonra kendileri paylaşmıyor..
-
@maer mülakat günü referans ziyareti yapanları kınıyorlar ama soruları ve mülakat deneyimlerini paylaşmayarak kendileri de bir nebze aynı duruma düşüyorlar hocam
-
@erdogan1 gerçekten çok üzücü bir durum. beni almasınlar zaten beklentimde yok ama boyle adamlar da olmaz inşallah
-
arkadaşlar bana sorulan sorular faydası olsun bencillik olmasin
vergi nedir? Türleri nelerdir?
harç,resim ve şerefiye nedir kimlerden alınır?
büyükşehirler de emlak vergisini kim alır?
sanayi devrimi,sonucları? -
@fetih1453 hocam teşekkürler,bölümünüz nedir acaba?
-
@oflu_ kamu yonetimi kardesim
-
@erdogan1 hocam kınıyorlar ama soruları paylaşmıyorlar diyerek itham edemezsiniz. Ben henüz mülakata girmedim bile. Diğer hususun problem teşkil ettiği nokta ise olayın mülakat gününde olması değil mülakat yerinde ve diğer adayların önünde gerçekleşmesi. Aradaki fark bu kadar barizken mülakata girmiş ve soru paylaşmıyor bile olsam benim bencilliğimi, o ayıbı edenlerle aynı kefeye koyamazsınız.