2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Arkadaşlar bende bugün girdim aöf ü temsilen görevimizi yerine getirdik bu performansa da teamül kırılmazsa bir 100 yıl daha beklemeyin arkadaşlar !
-
@ofa performansınızı bizimle paylaşır mısınız rica etsek
-
konaklamak için misafirhane ayarlayan var mı? ben bi kaç yeri aradım kapalıydı
-
@fetih klasik kaymakamlık mülakatı hocam dmk dan sorular geldi kendi içinde türettiler. Kamulastirma devletlestirme tüm detaylarıyla yargı süreçleri dahil. Türkiye ekonomisinden geldi yine kendi içinde sorular cogaltiliyor en son cv ye yazdığımız ilgi alanından dolayı gelmiş olabilir tarihi bir şahsiyet ve eserlerinden soruldu. Soru kısmı epey sürdü ama ekstrem bir durum yok. Hocam tüm hepsinden bağımsız mülakat dışı etkenleri yok sayarsak bana göre mülakat soru bilme yeri değil olumlu ve olumsuz durumu yönetme kabiliyeti diğer durumu zaten konuşmaya bile gerek yok
-
@ofa geçmiş olsun kardeşim inşllah gönlündeki hakkına hayırlı olur
-
Arkadaşlar aöflüler için salavat zinciri başlatıyorum geçmiş dönemler de dahil tüm mülakata giren ve iletiyi gören arkadaşlar bi zahmet kendini bir göstersin sayımızı bilelim
-
@ofa 4. Mulakatim olacak aöflu olarak
-
@ofa sizi bi yerden tanıyor gibiyim
-
@samatta hocam bugün girdiniz değil mi görevli kişiler ile girmeden sohbet etme şansım oldu onlarda söyledi 4. kez gelen bir arkadaş var diye
-
@tokadii sayıştay sınavı mı hocam acaba
-
@ofa yok hocam girmddim henuz girecem bu hafta
-
@samatta o zman bir kişi daha var hocam 3. ya da 4. Mülakatı olan aslında çokta az değiliz sanki hocam
-
@ofa hocam yanlış hatırlamışım , kusura bakmayın
-
Kimsenin tecrübelerini paylaşmaması gerçekten üzücü bu forum tecrübelerin aktarılması birbirmize destek olmak adına var sanıyordum. Sorulan soruları paylaşmamanızı anlamaya çalışıyorum ama keşke ortamla ilgili birkaç bilgi verse giren arkadaşlar
-
@md1234 içerde çok rahat bir ortam oluyor . Kapıyı açar açmaz senin bilgilerine bakıyorlar . Cv’ye göre şekilleniyor sorular . Ben iktisat mezunuyum mesela idare hukuku hiç gelmedi sorularda . Dış politika ile ilgili geldi sorular . Özelleştirme kanunundan bir soru geldi . Geçen sene sorulan sorulardan sormuşlar ama bana sormadılar . Yani tamamen kısmetinize ne denk gelirse . Bende sizler gibi merak edip geçen senelerde acaba ne yazmışlar ; ne sormuşlar diye merak ederdim . Orada 3 senedir elenen arkadaşları görünce , içimden şu duayı ettim Allah benden daha çok hakedene bu mesleği nasip etsin . . İlk mülakatımdı, çok şükür atlattık. Dün gece 12 de bitti mülakat . Bakanlık araç tahsis ediyor evine gidemeyenler için . Kendinizi çok kasmayın . Sorulan soruyu bilmekten ziyade sorulara cevap verme stiliniz önemli , benim analizim o yönde . Kaderden ötesi yoktur . Allah yardımcınız olsun . Samimi söylüyorum içerdeki komisyon üyeleri sizin rahatlamanız için elinden geleni yapıyorlar , çok güzel bi ortamı var . Sadece ben oraya kaymakam olmaya geldim gibi düşünün ve Kendinizi ona göre hazırlayın. Son olarak referansım yok ben ne yapacağım demeyin , en büyük referans Allah’tır . O en güzelini sizin için doğru zamanda doğru yerde tayin edecektir . Herkes için hayırlsı olsun başarılar arkadaşlar .
-
@tokadii hayırlısı olsun kaç dakika sürdü tahminen sizin ?
-
@yunusemrex3521 içerde zaman kavramı gidiyor hocam , tahmini 12 dk felan sürdü
-
@tokadii geçen seneye göre daha uzun sürüyor bence ve daha fazla soru soruyorlar bu sene 10 15 dakika arası sürüyor herkesin sanirim
-
@tokadii çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için aslında şahsi olarak size söylemedim genel bir sessizlikten yakınmak istedim. Geçen senelerdeki konuşmaları inceleyince bu senenin bu kadar sessiz geçmesi biraz garibime gitti. Umarım sizin dediğiniz gibi görevini layıkıyla yerine getirecek kimse onlara nasip olur bu meslek. Ben heyecandan dilimin tutulacagını düşünüyorum ama sizin söylediklerinizi de kulağıma küpe edineceğim teşekkür ederim tekrardan gönlümüze su serptiniz biraz olsun
-
@md1234 hocam Komisyon başkanı hep gülüyor , bi kaç kez bakanlık koridorunda da gördüm hep gülüyor , iller idaresi Genel müdürü de çok beyefendi birisi , Teftiş kurulu başkanı biraz zorluyor ama sorunun cevabına size yardım ediyor . Orada sizi analiz ediyorlar tabir yerinde ise . Panik yapmayın korkulacak bir ortam değil .