TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

KPSS A
    2020 kaymakam adaylığı sözlü mülakatları
    167
    1110
    255114
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tokadii @yunusemrex3521 Son düzenleyen:

@yunusemrex3521 7 dakika sürdüğü de oldu sanırsam . 15 dakika giren de oldu .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        md1234 @tokadii Son düzenleyen:

@tokadii 😂😂umarım bize de bu halleri denk gelir Allah razı olsun sizden de inşallah bizimkiler de rahat gecer

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • T
          tokadii @md1234 Son düzenleyen:

@md1234 inşallah hocam , Başarılar

• D
            discotheque Son düzenleyen:

Bugun giren yok mu

• M
              maer @tokadii Son düzenleyen:

@tokadii mülakat gece 12 de bitti derken hocam sabah 10 da başlayıp gece 12 de mi bitti

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • S
                Serkanme Son düzenleyen:

Sbky bölümü mezunu olup mülakata giren var mı şuana kadar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Atlantiss23
                  Atlantiss23 Son düzenleyen:

Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle girecek bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Bugün girdim bende ve genel olarak ilk defa girecek arkadaşlarımız için izlenimlerimi daha önce söz verdiğim gibi aktarmaya çalışacağım. İlk olarak girişte bir kimlik kontrolü yapılıp ziyaretçi karti veriliyor. Daha sonra mülakatin yapıldığı bakanlık bati kanadına doğru 40 kişi birlikte gidiliyor. Konferans salonu önünde bir genel yoklama yapıldıktan sonra ilk 10 kişi bekletiliyor diğerleride bir alt katta bekliyor ve ilk 10 bittikten sonraki 10 kişiyi sırasıyla çağırıyorlar. Bir kişi içerde mülakatta iken ardı sıra gelen kişide hazır bekliyor sonra zile basılıyor komisyon tarafından ve böylece hazırda bekleyen kişide içeri giriyor. Ortam gayet samimidir bu açıdan heyecan ve kaygı yapmanıza gerek yoktur. Mülakat komisyonundaki kıymetli üstadlar samimi bir şekilde heyecanımızı almaya gayret ediyor. Bana konuşma yaptırılmadı fakat birkaç arkadaşa konuşma yaptırıldı diye duydum. Sorulan sorularıda elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım. Herkes emek veriyor zahmet ediyor o yüzden hakkımızda hayırlısı olanı diliyorum. Bu düşüncelerle bütün aday arkadaşlarıma tekrar başarılar diliyorum. Esen kalınız

******𝐵𝑖𝑛 𝑑𝑒𝑓𝑎 𝑚𝑎𝑧𝑙𝑢𝑚 𝑜𝑙𝑠𝑎𝑛 𝑑𝑎 𝑏𝑖𝑟 𝑑𝑒𝑓𝑎 𝑧𝑎𝑙𝑖𝑚 𝑜𝑙𝑚𝑎!

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                  • S
                    Serkanme @Atlantiss23 Son düzenleyen:

@atlantiss23 sağolun hocam değerli bilgileriniz için hangi bölüm mezunuydunuz acaba ve ne tarz sorular soruldu

• ?
                      Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@ömermuhtar hocam mulakat tarih tahmininiz doğru çıkmıştı nihai liste hakkında tarih tahmininiz varmi

• ?
                        Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

Mülakat tarihleri üzerine birkaç hesap üzerine bende oluşan kanaat şu oldu:
                        18 Aralık mülakat tarihleri belli olur,
                        18-29 Ocak mülakatlar gerçekleştirilir,
                        18 Mart nihai liste açıklanır. (-/+ 1 hafta sapma ile böyle olacağını düşünüyorum) Hepinize başarılar dilerim arkadaşlar, sağlıcakla kalın..

@herseye-rağmen hala aynı düşüncedeyim ama benimkisi son 2 yılın verisi ışığında bir tahminden öteye geçmez. Bu yıl umarım "loading..." yazan hatta şöyle naçizane bir teklifle ifade edeyim "yükleniyor..." yazan biri çıkar inşallah..

Bu arada Mülakatı bitmiş arkadaşlarıda tebrik ederim geçmiş olsun yükü attınız rahatladınız darısı bize inşallah, mülakata girecek arkadaşlara da kolaylıklar ve başarılar diliyorum.. Hakkımız da hayırlısı olsun...

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ?
                          Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@ömermuhtar teşekkürler hocam âmin inşallah allah yardımcınız olsun allah en hayırlısını olanı herkes için nasip etsin

• M
                            maer Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar bugün girdik atlattık mülakatı... Şunu söylemeliyim ki mülakat komisyonu değişmiş ve eski mülakat tarzı yok en azından kaymakamlığı yaraşır bir mülakat ortamı oluşmuş.. Önceden 3 4 dakika ancak süren mülakatlar şimdi en az 15 dk buluyor gibi. Mğlakat komisyonu gayet ılımlı zor duruma sokmuyor sizi. Orda sorulan soruların pek bir önemi yok genel olarak ifade ve duruş daha önemli.. Bana sorulan sorular.
                            1— 24 ocak karakarları ( bu soru üzerine 6 7 dakika konuştuk soru bittiğinde güney koreden bahsediyorduk)
                            2— belediye borçlanması nasıl yapar izin kimden alır kşm karar veririz falan
                            3- belediye vergileri nelerdir, kültürel katılma payı nedir gibi sorular
                            Herkesin hakkına hayırlısı.. Bundan sonrası nasip işi ve takdir makamının kararı

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                            • S
                              Serkanme @maer Son düzenleyen:

@maer hangi bölüm mezunuydunuz hocam

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • M
                                maer @Serkanme Son düzenleyen:

@serkanme işletme

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • S
                                  Serkanme @maer Son düzenleyen:

@maer anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

• ?
                                    Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Dün gece hayırlısıyla bir mülakatı da atlattım çok şükür. 23.15 gibi mülakatım bitti. Allah hayırlı eder inşallah.
                                    1-Köylere hizmet götürme birliği, organları, başkanı, ihale komisyonu görevini kim yapar
                                    2- Kıbrıs sorunu
                                    3- Daraltıcı maliye politikası
                                    4- Suç ve kabahat, kabahatlere 5 örnek
                                    6- Kaymakam olursan ilçede eğitim ile ilgili sorunlar karşısında ne yaparsın?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • ?
                                      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Bakan beyin sonuçların kısa süre içinde açıklanmasını istediğini ve geçen yılki gibi erken açıklanma ihtimali olduğunu öğrendim.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • S
                                        Serkanme @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@ceterisparibusss kaçıncı sıradaydınız hocam ve hangi bölümdünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • ?
                                          Eski Kullanıcı @Serkanme Son düzenleyen:

@serkanme bölüm kamu yönetimiydi. Dün 18.30 gibi ara verildi, 23.00da geri başlandı. Günün son adayı 01.50de mülakattan çıkmış.

M Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • M
                                            maer @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@ceterisparibusss bu yıl gerçekten kaliteli mülakatlar yapılıyor. sorularda öyle sürelerde

• 1
                                            • 2
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 20 / 56
                                            • İlk ileti