2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
Çıktıların renkli ya da siyah beyaz olması fark eder mi
-
@mülkiidareci, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Çıktıların renkli ya da siyah beyaz olması fark eder mi
fark edeceğini zannetmiyorum hocam çıktı aldığım yerde renkliydi yazıcı renkli çıkardım.
-
@aydınlı009 ilgi alanlarına ne yazdınız ne yazılması laızm sizce
-
@menekşe, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@aydınlı009 ilgi alanlarına ne yazdınız ne yazılması laızm sizce
o konuda tavsiyesi olan arkadaşımız varsa çok iyi olur. Aslında herkesin kendini tanıması açısından güzel bir soru tavisyeye bile gerek yok ama insan yazmaya gelince duraksıyor şöyle mi yazayım böyle mi olsun diye.
-
@aydınlı009 hocam boşlukları biz doldurduğumuz için insanın aklına ilk olarak madde madde yazmak geliyor fakat öyle de çok hoş durmaz diye düşünüyorum. Cümleler halinde kısa kısa yazmayı seçtim ben. " X dalına merakım var Y dalında deneyimli sayılır Z dalıyla amatör şekilde ilgilenirim" gibi, daha başka nasıl olur bilmiyorum.
-
Mulakat tarihleri hakkında duyumu olan var mi
-
@avşar-beyi, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@aydınlı009 hocam boşlukları biz doldurduğumuz için insanın aklına ilk olarak madde madde yazmak geliyor fakat öyle de çok hoş durmaz diye düşünüyorum. Cümleler halinde kısa kısa yazmayı seçtim ben. " X dalına merakım var Y dalında deneyimli sayılır Z dalıyla amatör şekilde ilgilenirim" gibi, daha başka nasıl olur bilmiyorum.
aynen hocam bende madde madde değil de senin dediğin gibi yazmayı düşünüyorum bugün yarın yazıp salı günü gönderirim postayla.
-
@mülkiidareci, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Mulakat tarihleri hakkında duyumu olan var mi
aman dur hocam evrakları bi yollayalım
-
@aydınlı009 iki ayrı foto mı çekileceğiz arkadaşlar
-
@menekşe, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@aydınlı009 iki ayrı foto mı çekileceğiz arkadaşlar
dün biyometrik fotoğraf çekildim. Orda sordum fotoğrafçıya şu şu ölçülerde vesikalık fotoğraf istiyorlar diye o da baktı biyometrik fotorafın ölçüsüne istedikleriyle hemen hemen aynı ölçüler o nedenle tek çekimle halletim işi.
-
@aydınlı009 anladım teşekkür ederim
-
Biraz önce Kaymakam Adayları Şube Müdürlüğünü aradım arkadaşlar. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü için denklik belgesinin gerekip gerekmediği ile ilgili. Denklik belgesinin bu bölüm için gerekmediği söylendi. Yine de teyit etmek isteyen olursa şubeyi arayabilir.
-
@müstağni hocam istenen belgelerde yaziki beyan kismini anlayamadim ben, tam olarak nedir ?
-
@m-e-s-k Duyuruların olduğu yerdeki dosyaları indirin hocam. Orada hazır beyanlar var. Onları kendiniz doldurup beyan edeceksiniz.
-
@müstağni İcisleri Bakanlığı duyurular kismi dimi hocam?
-
@m-e-s-k evet doğrudur. Adli sicil , sağlık beyanı ve özgeçmiş formları var. Onları indirip dolduracaksınız.
-
@müstağni teşekkür ederim hocam
-
postaya verdik evrakları hayırlısı olsun boşa kürek çekiyorum gibi geliyor da bakalım
-
@maer hayırlı olsun
-
vesikalık fotografımızı mail adresine tc numaramızla gönderiyoruz değil mi