2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@heisenbergww, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@maer e devlet oluyor aradım arkadaşlar
e devlet yeterli o zaman dimi diploması yanında olmayanlar için?
-
@herseye-rağmen ben daha önce hep kargo ile yolladım ptt ye güven olmuyor
-
Merhaba dostlar.
2010 yılından 2020 yılına kadar gerçekleştirilmiş olan Kaymakam Adaylığı sınavlarının hepsine dair bir çalışma hazırladım. Çalışmada;Alım sayılarını ve KPSS puan koşulu olan dönemde sınava katılma hakkı olan adayların sayılarını,
O dönem için oluşan başvuru taban puanlarını,
Gerçekleştirilen tüm sınavların yapılış biçimlerini,
Tüm sınavların yazılı sınav taban puanlarını,bir arada inceleyebilirsiniz. Bunun yanında hazırlamış olduğumuz çalışmanın analiz kısmında hangi dönemlerde hangi uygulamaların nasıl gerçekleştiğini ve tabloyu detaylandıran açıklamaları bulabilirsiniz.
Faydalı olması dileğiyle buyrunuz;Ayrıca tabloyu tek başına saklamak isterseniz Instagram paylaşımımıza da şuradan ulaşabilirsiniz;
https://www.instagram.com/typaretowilfredo/
Hepinize iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.
-
@maer Pttye nasıl güven olmuyor hocam? Bildiğim kadarıyla evrakları standart kargo şeklinde de göndermek yasak.
-
@Avşar-Beyi hocam daha önceki mülakatlarıda kargo ile yolladım hem daha hızlı diye
-
@herseye-rağmen evrakları büyük boy saman kağıdı zarfların içine koyarsınız hocam. Eskiden zarfların üstüne gönderici ve alıcı yazılırdı, sol üst ve sağ alta ancak artık posta şirketi zarfı poşete koyup üstüne etiket yapıştırıyor. Yani gerekli değil ancak yine de zarfın üstüne isim soyisim ve TC yazın, bakanlığa gittiğinde size ait olduğu belli olsun. Posta ile göndermekte de bir sakınca yok. Ben hep PTT ile kargoladım. Ancak gönderimde gecikirseniz acele posta yapın.
-
Arkadaşlar bu özgeçmiş formu kutucuklara ayrılmış, size yetiyor mu kutuların genişliği nasıl yapıyorsunuz.
-
@Çetin hocam formun altında yazıyor çıktı almadan önce kutucukları ayarlayabilirsiniz diye
-
@kaimadam teşekkür ederim hocam.
-
arkadaşlar fotoğrafın takım elbise ile olma gibi bir zorunluluğu var mı?
-
Arkadaşlar Aile bilgilerinde Çocuk bölümü yok çocuğu olanlar eklemeli mi sizce aynı durumda olan var mı
-
@mülkiidareci zorunlu değil ama güzel olur
-
@kaimadam hocam o özgeçmiş formundaki altta kırmızı yazıları silecez mi yoksa aynen öyle alalım mı çıktısını bir şey değiştirmeden?
-
@Çetin nereye yazalım çocuğu
-
@suigeneris123 kardeş bölümünün altına eklenebilirdi ama yazmicam herhalde.
-
@aydınlı009 hocam o kadarını bilemiyorum şimdi yanlış bir şey söylemeyim size
-
Arkadaşlar çok saçma ama sormadan edemeyeceğim daha evvel okudugum bölümden alakasız birkaç ufak işte çalıştım bunları tecrübelerime yazmazsam sorun olur mu sizce
-
Arkadaşlar kimliğimi kaybettim ben sınavdan sonra hala daha bulamadım acaba ehliyet fotokopisi göndersem olur mu ?
-
@çetin sorcamadiklarina göre bende yazmiycam hocam
-
@kaimadam, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@aydınlı009 hocam o kadarını bilemiyorum şimdi yanlış bir şey söylemeyim size
eyvallah hocam, ben aynen çıkardım ya sıkıntı olmaz herhalde.