2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@ömermuhtar Hocam mülakatı ne zaman yapacaklar peki ?
-
@frkbyzt hocam Bakanlığın duyurular kısmında mevcut mülakat tarihleri 12 Şubat Cuma olarak.
-
@ömermuhtar tskurler hocam
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@herseyerağmen hocam şu son yaşananlarda ki ivediliği/aceleciliği görünce 18 Mart tahminim(+2, -5)de biraz tereddüte düşmedim değil hocam kanaatim bir ihtimal 26 Şubat gecesi olmadı ilk tahminim.. Hakkımızda hayırlısı..
Hocam tahminini bir adım ileri götürüyorum 12 veya 19 şubatta açıklanacak bence diyorum.
-
@ceterisparibusss hocam 12 cok erken degil mi
-
@ceterisparibusss hocam 12 sinde ek mülakatlar var ya bence gelmez ama 19 u için bir şey diyemem
-
@discotheque, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@ceterisparibusss hocam 12 cok erken degil mi
Bakanlık tarafından zaten erken açıklanması planlanıyordu. Mülakata giren 416 kişi değerlendirildi, ek mülakata girenlerin değerlendirilmesi de aynı gün tamamlanacaktır diye düşünüyorum. Süreç çok uzatılmayacak.
-
@ceterisparibusss Yanlış hatırlamıyorsam mülakat tarihlerini de doğru bilmiştiniz ve şuanki açıklamada bence mantıklı geldi
-
@ceterisparibusss hocam salt tahmin mi yoksa duyuma dayalı tahmin mi
-
Duyumlar üzerine tahmin hocam.
-
Çarşı epey karışmış. Hayırlı olsun hepimiz için inşallah Cuma günü girecek arkadaşlara başarılar
-
@daywalkerss hocam duyumunuz var mı sonuçlarla ilgili
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
Muhtemeldir ki yeni değerlendirme sonucu mülakata girmeye hak kazananların listesi yarın yada çarşamba günü açıklanır Bakanlık tarafından.
Hayırlı olsun 18 kişi mülakata çağrılmış.
https://www.icisleri.gov.tr/kaymakam-adayligi-mulakat-tarihi-02-21 -
Sonuçlar ile alakalı bir duyum var mı, haftaya Cuma ihtimali yüksek mi ?
-
@çıdamlı hiç dusunmuyorum haftaya aciklanacagini
-
@çıdamlı 19u en uygun ihtimal..
-
@discotheque geçen senede 20 gün sonra açıklanmış inşallah haftaya açıklanır gibi
-
@serkanme mümkümdür
-
@serkanme sonradan girenlerin güvenlik soruşturmları süreci uzatacaktır bence
-
@maer elbette olabilir fakat planlanan sürecin içerisinde eritilebilecek bir mevcudiyet (18 kişi) olduğunu da göz önünde bulundurursak planlanan sürecin dışına çıkalacağını pek sanmıyorum hocam..