2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@gürkan35 +1 olarak konu dışı farkındayım ama merak ediyorum, 2013 yılında dersaneye gitmiştim nasip olursa seneye kaymakamlık sınavına gireceğim çevremdeki herkes dersaneye gittiğim için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz geleceğini söylüyor. Önce sınava bi girde kazan ondan sonra düşünürsün bunları diyebilirsiniz ancak bu konu motivasyonumu engelliyor, bilgisi, tecrübesi olan varsa cevap verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@mia27 17 25 aralik 2014 sonrasini baz aliyorlar diye biliyorum. 2013 te bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
-
@pisagor hocam tam bilgili birini bulamadım her kafadan bin tane ses çıkıyor. 30 ekim 2014 mgk bildirisinde ilk olarak fetönün legal görünümlü illegal terör örgütü olarak nitelendirildiği belirtilmiş. Bu sebeple 30 ekim 2014 baz alınıyor diyende var. ben ağustos 2014 te liseye kayıt oldum zaten ama net bir bilgi edinemedim hiçbir şekilde. size de teşekkür ederim
-
Arkadaşlar başlık mülakat için açılmış başlık. Son 2 gönderi için 2021 kaymakamlık sınavı başlığı var. Bu başlıktaki herkes diken üstünde zaten. Bu konuda hassasiyet olursa mutlu oluruz.
-
@bozo_ hocam bu hafta içi netleşir diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
-
@mets hocam herhangi bir duyumum yok ama geçmiş yıllara baktığımızda ve ek mülakatın, mülakat bitiminden 12-13 gün sonra yapıldığını gözönüne aldığımızda haftaya açıklanmasının zor olduğunu düşünüyorum, sonraki cuma açıklanır diye tahmin ediyorum
-
@drfatih06 bende böyle olcagini düşünüyorum en erken
-
@herseye-rağmen artırıyorum ve marta sonu ancak diyiorum daha da sarkabilir
-
@maer olabilir hocam :)sonuçta 65 Gun de açıklandığı zamanlarda olmus
-
Duyumu olan var mı Cuma’ya yetişiyor mu arkadaşlar ?
-
Ben iyidien iyiye cumaya hazırladım kendimi
-
Bu hafta cuma da ihtimal dahilinde olmak üzere haftaya cumaya kadar sonuçlanacağı söyleniyor.
-
@giovani haftaya kalmaz sanirim bu hafta aciklanir..
-
@discotheque tahminmi hocam
-
@herseye-rağmen hayirlisi
-
@discotheque yoğurdu üfleyerek yiyorsun hocam
-
@maer yani beklenti bu yönde ama olmazsa da kimseyi bekentiye sokmamak gerek:)
-
Bu Cuma açıklanır diye tahmin ediyorum . Yarın Trabzon il kongresi var muhtemelen Sn. Bakanımız orada olacak , döndüğünde gündemde başka konular olmazsa değerlendirme yapılıp açıklanacağı düşüncesindeyim . Süreç normal işliyor haftaya çarşamba da güzel bi gün açıklanması için . Duyum değil sadece tahmin
-
Yetişirse bu hafta yetişmezse haftaya süreç sonlanır. Şimdiden hayırlı olsun kazanan arkadaşlara...
-
Ha bu yıl ha öbür yıl derken
Bir gün gibi geçti seneler
Önceki geçti, bu yıl erken
Bir gün gibi geçti seneler“Nasıl geçti habersiz...
O güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu
Bazen içli bir şarkı”