2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@fetih, içinde söyledi: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@forrest bu üçüncü olacak ta tecrübe diyelim
6 yıllık sınav süreci gözümün önüne geliyor da olumsuz sonuçlanınca gerçekten geçen günlerine üzülüyor insan
-
@osaduman verdiğim emeklere değil de eşim ve çocuğumdan aldığım zamanlar üzüyor beni ama mücadeleye devam umut her zaman vardır her birimizin hakkında hayırlısı olur insaallah
-
Bu zamanımızın tadını çıkarmakta fayda var. İçimizde acaba listede olur muyum düşüncesi, uyandığımız her güne kaymakam olabilme umuduyla başlamak çok güzel bir his. Olumsuzu düşünmeyin, olduğunuzu, yapabileceklerinizi düşünün diye tavsiye ederim. 3.mülakatım bundan önceki iki mülakatımda da hep olumsuzu düşünmüştüm en azından kendimi o sonuca hazırlamak için ama yanlış yaptığımı fark ettim. Benim yaptığım yanlışı yapmayın. Ol deyince olduran Rabbimiz var. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaptık, geçen zamana da üzülmemek lazım hak bildiğimiz bir yolda, güzel bir hayal için olması gerekeni yaptık neticede. Geçen yıl mülakatım olumsuz sonuçlanınca yazdığım gibi Allah 1 cm önümüzdeki o çizgiyi geçip; vatanımıza, milletimize hayırlı hizmetlerde bulunabilmeyi nasip eder inşallah.
-
Yarın 23:00 den itibaren yerimizi alalım...
-
Haydi Bismillah...
-
Yarın açıklanacak hayırlı olsun.
-
DeğerIi duyumlarini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. iyi veya kötü en azından yarından sonra önümüzü görüp ona göre hayatımızı şekillendireceğiz. Şimdiden hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insAllah
-
2 dk önce bakanlığın duyuru kısmı güncellendi, bir heyecan geldi.
-
@mülki-amir gecen bir arkadas yazmsti aciklama olayini hafta sonuna denk getiriyorlar bugun beklememek lazım
-
Liste Bakan beyin nihai kontrolüyle yayımlanmak üzere personele verildi. Hayırlı olsun
-
Açıklandı
-
Açıklanmış
-
Yine karavana benden bu kadar daha da girmem
-
Sınav puanı 72.75 altı olan kimse kaymakam olamamış bu da demek oluyor ki 2. sonuçlara göre puanı düşüp 400 dışı kalan , kazanılmış haktan dolayı mülakat hakkı elinden alınmayan 1 kişi bile kaymakam olamamış
-
-
Allaha şükürler olsun ki yine olmadi
-
Daha da benden bu kadar. Kazananları tebrik ediyorum
-
4 te sıfır
-
@aslanturbey iki kişi alınmış. 72.75 liste dışıydı
-
- kez olmadı. Benim için bitmiştir. Partiden referansı olmayan boşuna çalışmasın arkadaşlar, sonra benim gibi bu yolda geçen yıllarına, emeklerine yazık olur.