GUY İstanbul
-
79.6 ile kapattı sizce kurum sınavı kaçla kapatır
-
@buslem kurum sınavını görmeden hiçbir çıkarım yapılamaz maalesef
-
@rumelili arkadaşlar her halukarda yazılı sınav ankarada yapılcak dimi ben istanbul için giricem de
-
@sermayeakimi evet hocam
-
@melisss offf .. bari istanbul ankara yapsalar ya .. bu koronada salgında çok saçma şey !! Sesimizi duyuralım desem kimse yanaşmaz. 1250 kişinin Ankara’da ne işi var yaa
-
79.6 nın kpss sıralaması kaçtır
-
Ben tweet attım. Lütfen herkes Gib’i tagleyerek sınavın istanbulda olmasını talep etsin..
-
İstanbul ciddi yüksek kapatmış. Bu puanlarla eskiden Defterdarlık Uzman Yardımcılığına girilirdi. Tabi puanların öyle olmasında 5 il tercihinin ciddi etkisi oldu. Tek il döneminde bir çok kişi girmesi gereken sınava giremiyordu. Tam bir kumardı
-
Arkadaşlar merhaba. Daha erken ama bu 250 kişinin hepsi aynı yerde çalışmayacak heralde ya da merkez kadro yazmasına rağmen ilçelere mi dağıtılıyor nasıl oluyor? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
-
@sermayeakimi hocam pandeminin merkezinde neden sınava girelim ?
-
Dostlar Sınava girmeden kaçla kapatacağını kimse öngöremez. Ama bn size ciddi bir öngörü söyleyeyim. Kaçla kapatacagi tamamen rakiplerinizin çalışma gayretine bağlı...
-
@ztrkrdvn atanınca gitmeyecek misin kardeşim?
-
@tkys evrak tesliminde ilçe sıralaması yapılıyor.
-
Istanbula 90 üstü basvuran varmıdır?
-
@mrblue10 atanınca mecbur gidicem seçme şansım yok ama daha az vaka olan Ankara’da sınava girmek varken vakaların yüzde 50 İstanbul’da olduğunu bile bile İstanbul’a sınava neden girelim
-
@ztrkrdvn tabi canım öyledir kesin
-
@sermayeakimi Sen istanbul da oldugun için böyle bir istekte bulunuyorsun. Ya geri kalanlar ? Herkes istanbul dan başvurmadı bu sınav için.
-
@estergon-kalesi Ankara'da size yakın ise?
-
İş ertelensine gidecek,durun! Artık hayırlısı ile nerede olursa..
-
@strtmn ertelenmez kesinlikle bence 17 18 gün kaldı sınava