dolar 8 oldu
-
doları 8den alanlar var mı burada
-
O kadar baz puan boşa mı gitti yani yoksa hala dolara mi bakmiyoruz tam bu sıralarda Özgür Demirtaş: fen lises...
-
@s-efe ekimde 7,90 dan 175 aldım (ppk toplantısının hemen ertesi), bu ay başında 8.10 dan sattım. Dün de baktım gözü yukarı bakıyor 7.80 den 270 aldım. Kredi borcu olunca dişten tırnaktan artan böyle ufak meblağlar oluyor
-
tekrar 7.8'e geriledi. bu yaptırımlar getirilirse fena düşecek. artık onu durduramayız
-
@aylsn yaptırımlara bile tepki vermemiş. takip etmeye devam edeceğiz
-
nerede bu seviyeler faiz kararından dolayı 7.5 olacak diyorlar
-
İleti silinmiştir.
-
yine düştü. biden teşvikleri açıkladıktan sonrada düşücek sanırım ytd
-
aldık hocam aldık dolarda terste kaldık
-
zirveden alanlar terste kaldı ama şelale olmasını da kimse beklemiyordu bugünlerde yine düşüşte bekleyip görelim
-
Ne kadar daha düşecek?
-
@zenginmemur dolar gördüğü yeri unutmaz
-
8 de kapanır 18 de.
-
Arkadaşlar şuanda yaşanan ekonomiyi yorumlamak gerekirse neler diyebiliriz ?
-
@su28a ekşiden alıntı:
Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş, köyün papazı; "tanrı bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz; "Tanrı bana yardım eder, ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. Papaz; "Sizi imansızlar, ben tanrıya her gün dua ediyorum, o beni kurtarır." demiş. Su iyice yükselmiş, papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar; "Papaz efendi, gel." demişler, papaz ise; "Siz gidin; tanrı bana yardım eder!" demiş.
Bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş; "Tanrım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın." Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş; "Papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"...
-
Dolar sizce bu ay artar mı azalır mı