Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@leontief75 Uçak, otobüs, tren için seyahat izin belgesi gerekmiyor bildiğim kadarıyla.
-
@blueberry evet hocam biraz strese girerek geç de olsa hallettim kurumdakiler yardımcı oldu fakat burdan da biri linki atabilirdi yorumumun altına cunku kisiye ozel degilmis zaten herkese aynı linki atmışlar sorduğunuz için sagolun
-
Geçen sene sınava girenler veya sınavla ilgili bilgisi olanlar geçen yıllarda emanet bırakabileceğimiz birileri var mıydı veya kurumun kendisi bununla ilgili bir şey yapıyo mu? Sınava girenler az olduğu için soruyorum.
-
Arkadaşlar seyahat izin belgesi alan var mı sınav için? Ben özel araçla gideceğim ama refakatçi olarak birinci derece yakınım olmayacak az önce böyle bir başvurum reddedildi. Alabilen varsa nasıl aldığını söylenilir mi
-
Sınav yerine kızılaydan nasıl gidebilirim?
-
Ankarada yasayanlar için muafiyet belgesi vs gibu birsey almaya gerek var mi yoksa sadece sinav giris belgesi yeterli mi
-
@blueberry 220 numara gidiyır fakültenin önüne kadar
-
Mesaj geldi, sınav 20 Ocak tarihine ertelenmiştir
-
Sınava 4 gün kala sınav tarihi mi değiştirilir. İnsanlar kendini ona göre ayarlıyor. Şaka gibi.
-
Haydaaaa
-
arkadaşlar ciddi misiniz şuan hattım kapalı ertelendi mi yani ?
-
@rmznsymn 16/01/2021 tarihli sınavınızın tarihi Covid-19 tedbirleri nedeniyle 20/01/2021 Çarşamba günü saat 13:00 olarak değiştirilmiştir. Sınav giriş belgenizi https://sinav.gazi.edu.tr/basvuru.php?sid=261 adresinden almayı unutmayınız.
Gelen mesaj bu. Aylardır olan covid 19 tedbirleri 4 gün kala akıllarına gelmiş.
-
Hafta sonu yasak varken ne güzel kimseye bulaşmadan sınavımıza girecektik,şimdi ise hafta sonu binlerce insanın sokakta olduğu zaman sınava giriyoruz,bizi koruduğunuz için teşekkürler
-
çok saçma çok
-
@zz teşekkür ederim çok sağ olun
-
Yarın herkese başarılar
-
Başarılar...
-
Sınavda hes kodu isteyecekler mi arkadaşlar ? Çıkarmamıza falan gerek var mı acaba
-
Vakıflar Genel Müdürlüğü Sınavı Hakkında
Ben bu sınav hakkında hıcbır yerde acıklama bulamadım. Belki seneye birilerinin isine yarar diye ozellıkle yazmak istedim.
Kompozisyon sanırım ifade acıklama yeteneğini olcuyor.çok basit bir soru sordular dılbılgısı kagıdın kullanımı yazım kuralları ve ıcerık acısından degerlendırme. Soru da vakıfların sosyal ve kulturel onemi...
Kitap okursanız ya da okuyorsanız rahat yaparsınız diye dusunuyorum.
Seksen soru kpss seviyesındeydı diyebilirim.Kpss ye gore kendinizi hazırlarsnaız bu sınavı yaparsınız.Tabi onemlı olan yuksek net yapmak, ortalama sızı kurtarmaz.
Maliye biraz daha detaylıydı sanki. Vergi kısmında avukat buro actırıp neye vergi oderızı sorguluyordu. KDV oder mı mesela.ozel nıtce genel nutce ddk Dan soru vardı Sonra sendikasyon kredisi proje program kradıı vardı sıklarda tanım vermis hangisidir diyordu. Ic denetim kontrolör Kurulundan sormuşlar hangisi yanlıstı diye. Yani maliyeye guzel hakim olun.mubasebe de bazı sorular zordu. 1.tertıp yedek akce, dıs iskonto, amortisman hesaplama, asit oranı, stoklarda sorular vardı. Bazıları cok temel soruları. Iktısat normal seviyedeydı. Marjinal teknik ikame oranı mrts mı ne onun hesaplanması ile ilgili bir soru vardı zordu. AD dogrusunun eğimini ne negatif yapar bilin. Monopolcı rekabette uzun donemde asırı kar mı atıl kapasite mı nedir? Hukukta ceza agırlıklıydı. Nerde ıslenen suc turkuyede cezalandırılır, bilinçsiz takdir tanımı, sorusturma hangi asamada biter . Borclar ticaretten birer soru vardı. Hangisi ticaret hukukun olmayan bir sirket turudur, borçlarda kusursuz sorumluluk sahibi olan olmayanı sormuşlar. Anayasada kanun ne zaman yayımlanır, idarede idari danıstay dava acma suresini sormuşlar. Bazıları cook kolaydı bazıları normal, bazıları zordu olması gerektiği gibi bir sınavdı bence kıvamında olmus. Dediğim gibi kpss yı gozunuzun onune alın ve ona gore guzelce hazırlanın. Kurumda basvururken iste gazi hazırlıyor cok zor yapıyormuş falan demısler. Kimseye inanmayın dinlemeyin. Guzelce hazırlanın helede zaten p48 puanınız iyiyse zaten yaparsın tekrar deneme soru ile. Daha dusukse puanınız 82 83 gibi o zaman hemen calısmaya baslayın arayı kapatırsınız inanın.ben zor olacak dediler diye cok ıyı calısamadım ilk kurum sınavımdı gozumde buyuttum, beklentim cok yok. Ama siz kimseyi dinlemeyın,yapılmaz degil kesinlikle. En yuksek nete ulascak sekılde calisin herkes iyi cunku.. Umarım bir faydası olur acıklamamın. Bol basarılar dılerımm️️ -
Arkadaslar nasildi sinav Hukukda cezayi cok abartmislardi ne kadar hizli cozsemde kompozisyon kismina cok sure kalmadi