Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Soru kitapçığı ne zaman yayımlanır acaba ?
Sınav zor değildi, zor sorular ve ince dikkat isteyen sorular vardı. Kompozisyona vakit yetmedi. Fena yazmadım ancak bazı sorular vakit aldığı için kompozisyona çok fazla vakit ayiramadim. Hayırlısı olsun
-
Soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlanmış http://gaziodm.gazi.edu.tr/posts/view/title/vgm-mufettis-yardimciligi-sinavi-sorularina-ve-uygulamasina-itiraz-sureci-263295
-
18 yanlış, beklediğimden fazla yanlışım var.
-
arkadaşlar 26, 24 ve 34. soruların verilen cevapları doğru mu?
-
neyse sağlık olsun yeteri kadar çalışamamıştım mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim şimdiden.
-
Beklediğimden çok düşük mülakat a kalacaklara şimdiden başarılar ancak haksız fiilde kusur şartmı haksız olsun yeter o soru bir kaç tane daha hatırlamadığım yanlış vardı bence
-
@yeşilırmak06 kusur,zarar,hukuka aykırı bir fiil ve illiyet bağı unsurlar arasında. Fiilin aynı zamanda suç oluşturması gerekmez ve kasıt da unsurlardan biri değil.
-
ben de 30 61 ve 62. sorulara takıldım ama geçen yıl 56 ile mülakata kalan olmuş okuduğuma göre burada kompozisyon da belirleyici, bu sınav geçen seneye göre daha kolay tahminim 63+ doğru ve iyi bir kompozisyon mülakata kalacaktır, kalacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum
-
@bahriyelii61 62. soru için de cevabın tam açıklama olması gerektiğini düşünüyorum
-
@bahriyelii61 62 hariç belirttiğim diğer sorularda sorun olmadığı söylendi hocalarım tarafından, hayırlısı olsun diyelim
-
Maliye bir tek bana mı zor geldi arkadaşlar ? benim en çok yanlışımda maliyeden gelmiş zaten
-
@econn102 vergi ve tvs kısmı daha geniş kapsamlı olmuş ve bütçe kısmı da mevzuat üzerinden sorulmuş genelde 25 civarı da benim yanlışım var benden geçti artık mülakata kalan arkadaşlara başarılar dileyelim
-
59.soruda iç denetim koordinasyon kurulu ile ilgili olan soruda bi hata olduğunu düşünüyorum. üyeleri 4 değil 5 yıl için seçilir. bu şık yanlış olmasına rağmen cevap olarak başka bir şık açıklanmış.
-
@outis yok hocam 4 yıl için CB tarafından 7 kişi olarak seçilirler doğru o soru. Bütçede denetim kısmına bakabilirsiniz
-
Arkadaşlar 73. soruda bir sorun var mı sizce ?
-
Maliyeden cok yanlis cikti diger üçü fulle yakin maliye gercekden zordu
-
@bahriyelii61 hocam hem alani yetistirip hem iyi bir kompozisyon imkansiz gibi birsey zaman kalmiyor ki
-
@mulkiyeli38 aslında kalıyor hocam ben 80 soruyu 80 dakikada yaptım ama bazı sorularda muazzam derecede basit hatalar yapmışım, geçen seneye göre bence bir nebze daha kolay bir sınavdı geçen sene 56 doğru ve iyi bir kompozisyonla mülakata kalan olmuş forumda yazılanlara göre, hayırlısı olsun hepimiz için
-
@bahriyelii61 Geçen sene de mi girdiniz aynı sınava?
-
@blueberry hayır vgm sitesinde mevcut geçen seneki soru kitapçığı ve cevapları oradan baktım sorulara