Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
81.7 ye gelir mi?
-
@mk-ank 10 bekliyordum, 5 gelmiş. Üstten yarısına onay çıkti herhalde. Hayirlisi olsun.
-
@paretowilfredo Turnesi gercekten çok fazla olan bi meslek. Bayan adaylara göre oldukça zorlayici. Baylar icin ise bi yere kadar katlanilabilen ve aile hayati ile bağdaşmayan meslek. Daha önce sinavina da mülakatina da gitmis biri olarak tavsiye etmiyorum kesinlikle.
-
Arkadaşlar merhaba 87'ye düşer mi, 50 YDS'nin etkili olacağını düşünüyorum
-
Daha önce sınava girmiş arkadaşlar varsa 'Kompozisyon ile Bilim sınavı' hakkında bilgi verebilir mi?
-
Öncelikle geçen sene sınava girmiş biri olarak sınavın çok zor olmadığını ama kompozisyon puanlamasının neye göre yapıldığı bilinmediği için şansa dayalı bir sınav süreci diyebilirim. Bu sene tekrardan başvuracağım. Hazırlanacağım bir sınav olacak 88 ile yerimizi ayırttık.
Kurum ile geçen sene yaptığım araştırmayı paylaşabilirim turnesi çok olan bir kurum yılın 6-7 ayı turnedeler. bayan adayları o yüzden mülakat süreci baya zorluyorlar. Girmemesi konusunda baskı yaptıklarını falan bile duyduk ama yine de 1 tane mutlaka bayan aday almaya çalışıyor kurum. Bayan adayların mutlaka bunları göz önüne alması gerekir erkek adaylarda da turne süresi çok fazla geldiyse iyi araştırmalarını tavsiye ederim. Bunlar önemli değil yeter ki ilan olsun diyen arkadaşlar bu yazdıklarımı itibar etmesine gerek yok. Herkese Bol Şans. Vmy den sonra iyi oldu bu ilan.
-
@vali ya arkadaş niye son 3 yıl bende 2017 yds var son baharin. 5 yıl geçerli
-
@mantıkuttayyr bana kalırsa 2019-20 yds yapmaları gerekirdi. 2020 eylül ydsye boşuna çalıştık o zaman pandemiden dolayı az yds sınavı olduğu için bu kararı aldılar ama keşke yapmasalardı.
-
Önceki alımda kaçla kapatmıştı?
-
@vali o nasıl mantık arkadaş. Daha azını yapamazlar zaten. Niye YDS geçerliliği şartından dolaniyorlar. İngilizce bilmeyi ölçmek istiyorlarsa hodri meydan mülakatta İngilizce bölüm olsun. YDS E nedir.
-
Önceki alımda yine 5 kişi almış 81 ile kapatmış.
-
Arkadaşlar, Aralık e-YDS ye hazırlanıyorum. Ayın 19unda. Zaten ertesi gün açıklanıyor. Bu ilanında başvurusu 18inde bitiyor. Kurumu arayıp başvuru süresini en azından iki gün daha uzattırabilir miyiz? P48im 81,94. YDS’den 50 yi geçerim yüksek ihtimal. Fikriniz nedir?
-
@selahattin47 geçen sene 81le kapatmıştı
-
Bu sene 87 Kpss'ye gelir diyebilir miyiz acaba
-
@bytheodoras eyds aynı gün açıklanıyor diye biliyorum ama şahsi düşüncem bireysel bir durumdan dolayı süre uzatımı yapmazlar. Siz yine de bir arayın ne kaybedersiniz. Şahsi kanaatim 85 ile kapatacağı
-
@bytheodoras Kurumu arayıp talebinizi iletebilirsiniz ancak böyle birşey yapacaklarını sanmam.
-
@mantıkuttayyr önceki alımda da son 2 yıl denmiş. 2017 istenmemiş
-
@bytheodoras bunu yapmaları imkansız bence hocam
-
Teşekkürler @paretowilfredo hocam.