Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
yarın tekrar deneyeceğim aramayı
-
@kamucubey Çok sağ olun.
-
merhaba arkadaşlar, bu sefer telefonu açtılar:) telefonfaki memur 2.ilana dair erteleme konusunda bayramdan sonra belli olur durumu dedi malum pandemi dedi. ilk ilanın sonuçlanmasının 2. ilanla bağlantılı olup olmadığı konusunda ise ikisi farklı süreçler bir bağlantısı olmaz dedi. Memurun dediklerini aynen yazdım.
-
@kamucubey, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
merhaba arkadaşlar, bu sefer telefonu açtılar:) telefonfaki memur 2.ilana dair erteleme konusunda bayramdan sonra belli olur durumu dedi malum pandemi dedi. ilk ilanın sonuçlanmasının 2. ilanla bağlantılı olup olmadığı konusunda ise ikisi farklı süreçler bir bağlantısı olmaz dedi. Memurun dediklerini aynen yazdım.
memurun cok bisi bildigini sanmiyorum mantik gayet acik kazanan adamlar neden tekrar basvursun ki. once aciklarlar sonra yeni ilan gelir
-
@cnkmo26 bence de dediğiniz gibi, aramış olduk en azından bakanlığı
-
Demin aradım tekrar sonuçlar ne zaman açıklanacak biliyor musunuz diye. Hayır dediler
-
@janpi tam kapanma süresinde zaten aciklanmaz sonrasinda da müfettislik mülakatlari var belki sonrasinda sira bize gelir. Umarim daha hizli olur ama tahminim bu yönde
-
@portakalcicegi1 kapanma belki etkili olabilir ama sürecin müfettişlikle beraber yürütüldüğünü sanmıyorum kişisel fikrimce zira müfettişlik ile baştan sona teftiş kurulu ilgileniyo bakanlıktan ayrı olarak
-
merhaba herkese HMUY kazanan arkadaşlar burdan feragat edebilir mi lütfen? ben ptesi günü bakanlığı arayacağım feragat için. bakanlıkla yapacağımız 2 dakikalık telefon konuşması birden fazla işsiz arkadaşın hayatını değiştirebilir
-
Evet HMUY tercih edecekseniz bunu yaparsanız çok memnun oluruz. Gördüğüm kadarıyla kamudan listeye giren 7 kişi HMUY kazanmış.
-
evet hazineye gitmek isteyen arkadaşlar lütfen feragat edin, burada olmak isteyen herkes duacınız olur
-
@janpi Hocam kamudan zaten 13 kişi mülakata girmiştik 10 kişi alınacak. Burayı okuyan arkadaşlar feragat ederse gerçekten bizim için çok büyük bir fırsat olacak. Hazine ve Maliye uzman yardımcılığı zaten canımızı yaktı inşallah o 7 arkadaş feragatlerini verirler ve bu sefer bizim için de bayram gelir.
-
Uluslararası İlişkiler mülakat listesinin tepesindeki 6 kişiden 5’i Hazineyi kazanmış.. umarım burdan feragat ederler ki şansımız yükselir..
-
İnsanlar feragat etmiyo adamın adı 50 listede var. İnşallah bundan feragat olur
-
Evet arkadaşlar, Hazineyi kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah... Hazinede başlayacağı kesin olan arkadaşlar lütfen azıcık vakit ayırıp gerekli prosedürü yerine getirip Ticaret Bakanlığından feragat ederse bizim gibi işsiz kişilerin duasını/sevabını kazanırlar... Oh ben girdim gerisinden bana ne diye düşünmeyin lütfen...
-
bizim kamu yarı yarıya düştü kimisi başka tanıdıklarımdı şuan benle beraber 7 kişi kaldık vay be
-
Silinmiştir
-
@hpolitics 7 kişi hmuy 1 kişi hazine kontrolörlüğü kazandı yani çok az kişi kaldık tabi arkadaşlar feragat ederse sonuçta maaş özlük hakları aynı onların feragatine bakıyoruz resmen zaten hmuy canımızı yaktı
-
@jrlucas hangi bölüm hocam sizin
-
@memurolacamben Ne anlamda daha iyi hocam ? Aynı kadro resmen başka bakanlık sadece işe girince önceki günleri unutmamak gerekir diye düşünüyorum.