Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kamucubey Belki müfettişlik mülakatlarını da bitirip mükerrer kişilerin olmaması için denetmenlik uzmanlık ve müfettişliği kademeli olarak açıklarlar
-
@yusufyigitt07 müfettişlik ile çok ilgili olacagini sanmıyorum açıkçası denetmenlik ile beraber gitti süreç, yarından çok umutluyum inşallah açıklanır
-
@edda neden cuma değil de yarından umutlusunuz acaba bi duyum mu aldınız?
-
@skc-48 duyum almadim siteye bakarsanız hep perşembe ve salı açıklanmış ondan
-
arkadaşlar sizleri kesin bilgiyle umutlandırmak istemem ama kurum içinden bir uzmandan duyum aldığıma göre 2-3 hafta içinde kesin açıklanacak
-
Bu hafta ve önümüzdeki hafta için umutlanmayalım mı yani hocam ?
-
@raikkonen hocam maksimum süreyi söyledim daha önce de olabilir
-
Arkadaşlar burası ve hazine maliye uzman yardımcılığını kıyaslaysbilecek var mı?
-
Arkadaşlar ikinci ilan ile ilgili duyumu olan var mı?
-
@srdrflz bayram öncesi aradığımda bayram sonrası belli olur demişlerdi tekrar aramak lazım
-
Ben duyurulardaki stajyer listesinde kendi adımı aramaya başladım artık açıklanması gerek sonuçların iyi değilim
-
@janpi twitterdan bakanı etiketleyip sorsak mı ya 3 5 tweet belki fark edilmemizi sağlar.
-
@yusufyigitt07 dün müfettislik mülakatındaydim oradaki sorumlu hanfendi şuan Ticaret uzmanlığının bile henüz açıklanmadigini bakan değişikliğinden dolayı bakanlıktaki işlerin hâliyle biraz etkilediğini net olarak ne zaman biteceğini bilmediklerini ama yakın zamanda açıklanacağını umduklarını söyledi tahminimce 2 3 haftaya kadar açıklanır sizlerin de mülakatı
-
Arkadaslar hmb i kazanip kamudan feragat eden var mi listenin yarisi kazandi cunku
-
@hpolitics Aynen lütfen üşenmeyin 5 dklık telefon görüşmesi.
-
Evet arkadaşlar var mı yeni duyumu olan?
-
İptal ettiler herhalde yani bu kadar süre çok fazla ya. Var mı hakkında tahkikat vs yapılan?
-
yarın topluca arasak mı acaba? açıklansın artık
-
genel ekonomide elenenlerin 56.5-57-57.5 falan alması tesadüf mü diğer derslerden 90 küsür alan kişileri saçma sapan yoruma dayalı ekonomi sorularından 57.5 verilerek elendiği sınavdır bu sınav ve bazı kadrolara atama yapılacak kadro sayısı kadar sözlüye adayın kaldığı sınavdır. Bunlar gerçekler. Hakkıyla kazananları tebrik ediyorum ama benim hakkım yendi bu sınavda şikayetlerim devam ediyor bu yüzden açıklanmıyor olabilir.
-
Herhalde MERKEZ uzman yardımcılıklarından açıklanmayan burası ve tek tük yer kaldı. En son sanayi de açıkladı. Keşke açıklanan kurumlarda kazananlar feragat olayını gerçekleştirse...