Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mavikot Biraz geç gördüm kusura bakmayın. 3-4 gün içerisinde dönüş yapıldı hocam
-
@dogeygunes_ ilanda buna dair bir bilgi yoktu ama her halükarda kimlik ve hes kodunuz mutlaka yanınızda olsun
-
Bugün girecek olanlar deneyimlerini yazabilirler mi rica etsem ️
-
Herkese başarılar
-
Arkadaşlar, mülakat yeri eski halk bankası binası mı? İvedilikle dönerseniz sevinirim.
-
@sinapsis hocam adres eskişehir yolu yetleşkesi ise danıştayın yanındaki bina afad ın da yanı aynı zamanda,
söğütözü yerleşkesi eski halk bank binası
-
@kamucubey çok teşekkür ederim hocam Danıştayın yanıymıs
-
Yok mu bir haber arkadaşlar heyecan bastı
-
@janpi, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Yok mu bir haber arkadaşlar heyecan bastı
+1
-
Bugün mülakata giren arkadaşların umarım mülakatları güzel geçmiştir. Genel izlenimlerini paylaşırlarsa memnun oluruz
-
En azından sorular direkt mi soruluyor yoksa zarf çekme mi yapılıyor onu paylaşabilecek var mı?
-
@kamucubey ben de zarf yoktu, kalabalık bir komisyondu herkes soru sordu neredeyse alanım iktisat, ticaret ve hukuk alanından bilgi soruları geldi
-
@edda iktisat hukuk ticaret alanından sorular geldi
-
Hocam teşekkürler cevabınız için. Peki İngilizce soruldu mu?
-
@janpi bana sorulmadi
-
@edda hocam ben alandan soru geliyor diye hukuk bakmamıştım hızlıca göz atmak adına hangi hukuk derslerinden geldi onu söyleyebilir misiniz rica etsem ?
-
@gazili-0 şirketlerden geldi.hocam
-
@edda cevabınız için teşekkür ediyorum.
-
uluslararası ilişkilerden giren arkadaşlar bölüm bazlı soru geldi mi acaba ? Komisyon yine aynı kişilerden mi oluşuyordu ? Üstü kapalı bilgi verebilecek olan var mi
-
@ekeblad herkese kendi alanindan soruluyor