Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Yarın açıklanır mı duyum alan var mı hiç?
-
Bu hafta ertelenen alımın ilanı gelecek ve ilk alımın sonuçları da yeni alımın başvuruları bitmeden açıklanacak diye duydum
-
@vasıflıişsiz Hocam yedek açıklanır mı sizce ?
-
@jrlucas yönetmelikte ilan edilen kadronun yarısı kadar yedek belirlenir yazıyor. bence kadro boş kalmaması için belirlenir
-
@jrlucas yedek yok hocam, listede herhangi bir yedekten bahsedilmemiş.direkt sayı kadar alacaklar
-
@destroyerb11 yönetmelikte açıkça yazıyor
-
@vasıflıişsiz doğrudur hocam ben yazılı mülakat sonucuyla karıştırdım
-
@vasıflıişsiz önceliği mülakata verseler keske maliye neredeyse her listeyi açıkladı ki biri buranın mulakatiyla aynı dönemdi...
-
@edda belki de aynı anda açıklarlar hocam yarın arayıp sormak lazım
-
ben de hazine maliyeyi kazanan kamu mezunlarından biriyim.büyük ihtimal feragat edicem ancak istanbullu olduğum için kafam karışık.açıkçası hangi kurumun şartlarının daha iyi olduğu konusunda tereddütte kaldım
-
@destroyerb11 Hocam HMUY bir numara diye duydum en iyisi diyolla
-
@janpi valla hocam ben yurtiçi yurtdışı gezmek istiyorum, hele ki yurtdışı göre hangisinde varsa bana kaymak olur
-
Hocam HMUY dan dolayı tebrik ederim, eğer şartlardan kastınız maaş ise 2011 yılındaki 666 nolu khk ile eşit unvana eşit maaş uygulaması geldiği için maaşlar aynı. HMUY için de İstanbullu olmanızda çok iyi bir avantaj düzeniniz açısından
-
@kamucubey hocam şimdi istanbul ankara meselesi belirsiz biliyorsunuz. bir onun netleşmesi lazım da ben yurtdışına gitmek istiyorum biraz da derdim o
-
@destroyerb11 bu işte yurtdışına atanmak çok ihtimal dahilinde değil. zaten dış ticaret olarak belirtilmedi ilanda yani iç birimlere verebilirler. dış birimde yer alsanız bile ancak 5-10 sene sonra görevlendirmeleriniz olabilir
-
@janpi hocam bence tek seferde 500 kişi alım açan bir kurum bir numara olamaz. kaldı ki bir numarayı da açmak lazım her uzman ve yardımcıları devlette aynı parayı alıyor. öncelik hep KİT olmalı. eğer 657 li olacaksanız da dışişleri idealdir. hazine ve maliyeden konuştuğum çoğu insan çok evrak işleri ile uğraşmaktan çok bıkkınlardı.
-
üniversite son sınıfta iken ticaret bakanlığından bir yetkili gelmişti kariyer günleri kapsamında bakanlığı tanıtmak için. Ben şeyi sormuştum önceden ekonomi bakanlığı ayrı alır gümrük ticaret ayrı alırdı ve bölümler aşağı yukarı belli olurdu. Şimdi ticaret tek çatı altında insanları nasıl birimlere dağıtacaksınız falan. O kişi de şöyle demişti ticaret uzm yrd adıyla alacağız ve mezuniyet bölümlerine göre yönlendireceğiz. Hatta örnek vermişti. Uluslararası İlişkielr mezunu sen dış ticarete, hukukçu sen mevzuata, kamucu sen iç ticarete diye.
-
@kamucubey işte göç yolda düzelir mantığı hocam çok kötü. halbuki dil kabiliyetine göre görevlendirme olmalı.
-
Ben denetmenlik için mülakata girmiştim burası için girmedim.Müfettişlik mülakatları geliyor keşke müfettişlik mülakatları yapılmadan hem uzmanlığı hem de denetmenliği açıklasalar bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizleri bilgilendirirse çok seviniriz. İyi günler herkese dostlar
-
@afasgafas hocam kastım daha çok seminer konferans gidip gelmeli görevler.gidip kalmak niyetinde değilim illa. gönderdiklerini duydum burda da arkadaşlar yazmışlar hem de yeni başlayanları, bilmiyorum