2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
2017 sonrası basım kitaplar iş görür mü arkadaşlar? Medeni ve borçlarda pek bir değişiklik yok galiba.
-
Arkadaşlar idari hakimlikte atamalar nasıl oluyor yani 5 yılda bir şehir değişikliği vs olayları çok duydum. Hangi şehirde olacağımıza vs biz karar verebiliyor muyuz yoksa dediğim gibi belli şehirlerde belli süreler bulunma zorunluluğu var mı
-
@yenikeynes hocam ben de en çok iş yükünü merak ediyorum
-
@abd94 haklısınız hocam ben de öyle yani mesleğe dair bi sürü şey merak ediyorum ama internetten sınırlı bilgiye ulaşabiliyor insan. Tanıdığım bi idari yargı hakimi de yok maalesef
-
@yenikeynes davalar genelde soya üzerinden görüldüğü için evden çalışanlarda olabiliyormuş diye duymuştum özellikle tetkik hakimlerine pijamalı hakimler diyorlarmış. ne kadar doğru bilemiyorum.
-
@helin005 edit : soya değil dosya
-
@helin005 anladım hocam çok teşekkür ederim. Daha önce girdiniz mi sınavına ? İlk girişte kazanmak çok mı zordur acaba
-
@tnr17 2017 ve sonrası basımlar iş görür mü arkadaşlar kaynadı araya
-
@yenikeynes daha önce 2 defa girdim ama ciddi hazırlanmadım. kısmetse bu defa ciddi hazırlanacağım
-
@yenikeynes tabiki de var. adliden özellikle ilk girişte kazanan yeni mezun çok tanıyorum .
-
@tnr17 vergi ve hmkyı güncelleyin bence.
-
@helin005 güvenlık soruşturması formu mülakattan önce mi sonra mı doldurulup teslim ediliyor arkadaşlar
-
Selamun Aleyküm arkadaşlar sizden hem akıl almak istiyorum hem de bir şey sormak istiyorum. Büyük ihtimalle sonbaharda sayistay denetçiliği sınavı da olacak sizce hangisine yüklenmek gerekir. Ikinci olarak da ben üniversite de sadece anayasa ve vergi hukuku gördüm benim idari hakimlik sınavına girmeme izin verilir mi?
-
Yakın eğitimin idari hakimlik online programı ve tüm kitapları çok uygun fiyata verilecektir. İsteyenler 05446509922 ulaşabilirler.
-
@başbakanpirlo öncelikle çok geç gördüm kusura bakma. ben iki sene girdim kazandım hatta bu sene adliyi de kazandım. vergi ve vergi usul baya önemli bir defa okuyup bol soru çözersen çok rahat 14 soruda 11 12 yaparsın zaten hukukçu olmanın faydasını görüyorsun konuları çok hızlı halledip sonrasında soru çözersen artık soruları ezbere yapar hale gelirsin iktisat maliye yaparsan ekstra olur ben çok vakit harcamanı önermem şahsen iki sene de salladım iibfliler için koyuyorlar herhalde, sınavda anlamı yok aslında idari yargı için. gözünde çok büyütme az kişi alıyorlar diye 10 iibfeli giriyorsa 1 hukukçu giriyor genelde adliye giriyor hukukçular ama idari yargı sınavı aslında konu bakımından adliye çalışmaktan çok daha kolay bence
-
@yüzbaşı mülakatta elendiniz mi peki
-
@miskil evet geçen yıl olmadı bu sene olur inşallah diye ümit ediyorum
-
@108-dönem özele bakar mısınız üstat
-
@108-dönem ciddi misiniz?
-
@108-dönem kaymakamlık ve hakimlik için sürekli net tarih vermişiniz ama hiçbiri tutmamış hocam bu sefer duyum aldığınız yere güveniniz tam mı?