9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@mantıkuttayyr neden inanmadınız hocam Gözetmen söylediyse doğruluk payı vardır
-
@mantıkuttayyr, içinde söyledi: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@önemli sınıf değişikliği öncesi 2. kat 3 nolu salonda 1 kişi eksikti, ayrıca sınıftaki gözetmen pazar sabahında cumartesi günü 50 kişinin gelmediğini ifade etti ancak pek itimat etmedik.
Gözetmen diyorsa doğrudur. O zaman daha saymaya gerek yok zaten aşağı yukarı 50 gibi gözüküyor.
-
@önemli 50 olması mümkün değil bence kendisi de emin değildi. Başka bir gozetmenden duymuş.
-
@mantıkuttayyr dostum bence 50 olmasa bile 40 küsür vs olabilir. Çünkü şurada 21 kişi çıktı. Üstelik her sınıf da yok. Bence olabilir.
-
@önemli 3.kat 3 no’lu sınıfta da 1 kişi yoktu hocam
-
Sınıf değişikliği öncesi
Giriş 6’da 2
Giriş 8’de 5
1.kat 6’da 2
2.kat 2’de 3
2.kat 8’de 1
2.kat 5’te 1
3.kat 2’de 1
3.kat 3’te 1
3.kat 4’te 1
3.kat 6’da 1
3.kat 7’de 2
3.kat 8’de 2203 aday
-
@önemli burda tespit ettiğimiz sınıf sayısı 12 hocam 7 sınıf kaldı haberimiz olmayan, ondan dolayı maksimum 30 olur bence gelmeyen
-
@bulut25 2. kat 6 nolu sınıftaydım. Herkes gelmişti. Muhasebede aynı sınıftaydık herkes gelmişti yine.
-
@önemli Bu uzun sınav sürecinin herkese hayırlı olmasını diliyorum, aklıma takılan bir hususu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Sınava katılım sağlayamayan adayların temaslı olmasından ötürü ayrı bir sınıfta sınava alınmış olma ihtimali olamaz mı?
-
- Kat 4 te tamdı. 12 kisi olarak hatırlıyorum.
-
@belko optikleri orda olmazdı herhalde o zaman. Boş diyenler de optik formu orda olmasına rağmen masanın boş olmasına göre soyluyordurlar.
-
@belko temaslilar için ayrı sınıf varsa belki orada da gelmeyenler olmuş olabilir.
Bende sonuclarin herkese hayırlı olmasinin temenni ediyorum.
-
@raws aynen hocam benim önümdeki sıraya hoca kitapçık koydu kimse gelmedi. karekodları koyarken de baktım benden önceki kişinin alanı boştu. Bildiğiniz gelmemiş yani.
-
Arkadaşlar neden gelmemesine inanmak istemiyorsunuz ki olan olmayan söylüyor işte. Bu sınava gelmemeleri sayıştayı kötü bir yer yapmaz. Geçmiş yıllarda da gelmeyen olmuş 20 küsür kişi diye hatırlıyorum. Pandemi de araya girince bu sayının 30 hatta 40 küsürlere kadar gelmesi normal de olabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
2.kat 7.sınıf eksik yoktu
-
Kağıtları okurken puanlama konusunda bonkör davranıyorlar mı ? Geçmiş sınavlara girmiş olanlardan bilgilendiren olursa sevinirim
-
Arkadaşlar sonuçlar sizce ne zaman açıklanır ?
Zaten pandemi nedeniyle 3 ay erteleme oldu belki daha erken açıklarlar eskiye göre onu merak ediyorum açıkçası -
@karl-malone geçen seneyle aynı olursa nisan 20 gibi duruyor
-
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9R3yyDn91VV0EzigiXKP5Mb-I96i2ArXq8uPF7TGUkL3trw/viewform?usp=sf_link arkadaşlar yazılı sınav puanları ortalamalarına bakıp sonuçlarla ilgili bir tahmin yürütebilmek için anket hazırladım. 5 sınavdan ortalama kaç puan bekliyorsunuz oylarsanız sevinirim.
-
@lafz puanlar burda da uçuşa gidiyor