9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
-
@abcdefg teşekkür ederim
-
@abcdefg hocam teşekkür ederiz
-
Mülakatınız ne zaman arkadaşlar?
-
@muzmin belli oldu mu tarihler?
-
@lafz bilmiyorum hocam, ben kazanamadım. Kazananlara soruyorum
-
Rica ederim
-
@simer93 rica ederim hocam
-
arkadaşlar sayıştay denetçiliğinde, denetçi yardımcılığından denetçiliğe geçiş ne kadar sürüyor? Vmy de ki gibi 7-8 sürer mi?
-
@lafz Normalde VMY için de o kadar sürmez dostum. Kararname imzalanması süreci uzatıyor. Normalde müfettişlik yardımcılık süresi 3, Sayıştay Yardımcılık süresi 2 ila 3 yıldır. Fazla da beklenmez Sayıştayda genelde. Süre bitimlerinde yeterlikler ve hızlıca atamalar yapılır.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@lafz 2 yılı denetçi yardımcısı adaylık 1 yılı denetçi yardımcılığı toplam 3 yıl
-
@abcdefg eyvallah hocam
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
Arkadaşlar öncelikle selamlar , kazanan arkadaşları tebrik ederim.Testte 42. yazılıda 13.ydüm. Olmadı ,sağlık olsun.Arkadaşın da dediği gibi çalışmaya devam,maraton uzun.
-
Kazanan arkadaslara hayirli olsun. BTK, Ticaret Denetmen Yardimciligi ve diger bekledikleri kurumlardan feragat ederlerse cok seviniriz.
-
Dostlar çok şükür benimde oldu. İşe başlama ne zaman olur?
-
@besplatno arkadaşlar iyi akşamlar epdk da asil listede olup sayıştayı kazanan arkadaşlar eğer sayıştayı tercih ederlerse epdk yedek listeden alım yapar mı?
-
Arkadaşlar merhaba. Mülakatta ne gibi sorular sordular ve bu yıl yapılacak olan sınav ne zaman yapılır bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar merhaba 2021 yılı içinde sayıştay tekrar ilana gider mi ? Sizce tarih ne olur ?
-
@finansalanaliz ben sonbahar gibi duymuştum.