Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@guymağduru adaletli olanda bu bence
-
@kalemcanavarı, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@guymağduru adaletli olanda bu bence
Kesinlikle hatta keşke 2 kat mülakat olsa , adaleti bir tık daha artirsa
-
@kalemcanavarı hocam bana mı dediniz bilmiyorum ama açıklama yapma gereği hissettim. Benim ilanı değiştirme gibi bir çabam yok ben her türlü basvururum gelirse gelir gelmezse de nasip. Zaten ilan belirsiz bir de ihtimalleri dusununce cok kişinin hakkı yenecek arkadaşın da dediği gibi şehir dışında olan birisi her hafta sonu gelebilecek mi su dönemde mesela ki cok gördük başvurup gitmeyenleri o şekilde nicelerinin hakkı yendi. Ha size de hak veriyorum zaten ben de ilk 100 de olsaydım sevinirdim ne güzel tek ilanda 3 tane hakkım olacak der hepsine başvururdum denerdim o konuda bi şey demiyorum ama adaletli olan bu değil sanki arkadasın da dediği gibi 600 kişilik bir sıralama yapılsa ya da 2 tanesine başvuru hakkı olsa daha çok kişi nasiplenir hoş olabilir. Kurumu aradım bilgi almak için yetkili kişiler esnek çalışma saatlerinden dolayı kurumda yokmuş. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
Kurumla konustum arkadaslar. Hepsine başvuru yapılabilirmiş. Herhangi bir kısıtlama olmayacakmıs.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı adı altında birleştiği için kurum içinde başkanlıklar oluşmuş.
Dış ticaret başkanlıgına başvuran, Ticaret bakanlıgı
Gümrük başkanlıgına başvuran, Gümrük bakanlıgı
İç ticaret baskanlıgına da basvuran da Ekonomi bakanlıgında calısıyormus gibi olacakmıs. Başkanlıkların ayrımı bu sekildeymiş. -
@asımus Teşekkürler hocam
-
@asımus hocam şimdi puan durumu ne olur, tahmini sıralama olarak 400lere gelme ihtimali olur mu ?
-
@asımus sinavlari 2 haftada bir yapılacak. 90 üstü arkadaşların bunu göz önünde bulundurması gerekir. Ankara dışında olupta 2 haftada bir yolculuk cekemeyecek arkadaşların sırf başvuru yapabiliyor diye hepsine başvuru yapmaması herkes için mantıklı olacaktır.
-
@hunter28 hocam valla ben cok anlamıyorum bu işlerden ama zor bence. yine de basvurun internet üzerinden zaten
-
@hunter28 puanınız kaç?
-
Arkadaş mesleklerin içeriğine dair hiçbir doyurucu bilgi yok. Tercihiniyap saolsun elinden geldiğince yazıyor lakin aylıklar ve diğer özlükler eksik kalıyor bazen. Ayrıca işin niteligi, kariyer fırsatlari sanki önemsiz görülüyor. Sorum şu; nerede müfettislik? Hmb, ticaret, vd. Bakanlıklar mi Kamu iktisadi teşekkülleri, belediyeler, Bio'lar, vergi müfettişliği mi...??? Yoksa müfettislik dediğin kamu kurum ve kuruluşlarin iş ve işlemlerini denetleyenlerdir bu nedenle her yerde aynı terane, maaşlarda aynidir. Kariyer seçenekleri de çok yoktur mu demeliyiz?
-
@scofieldmustafa 88.5
-
@hunter28 o civarlara kadar düşer muhtemelen hocam 300 kişi
-
İst müfettiş yrd p48 den yds siz test sınavı 120.aday 87.79 da kapatmıştı.Bu sınav klasik yine yds yok ve p48 den bakalım ilk 100-200 ve 300.aday kaçla kapatacak.
-
@aslan-reyiz 300.aday kac olur tahmin var mi tek puan turunden dolayi duser mi acaba yine
-
@Aslan-Reyiz Tek puan türü olması taban puanı 85-87 aralığına düşürebilir.
-
@aslan-reyiz bu durum baya ümit verici. Tek puan türü olması nedeniyle 300 kişilik için 85 e yol gözüküyor gibi. Ama bu sene hiçbir şey normal ilerlemiyor. Hadi hayırlısı.
-
@IS-LM normal şartlarda 300 kişide 85 e kadar düşebilir.Ama belediye teftişle bakanlık teftiş ayrımı nedeniyle 87-88 de de kalabilir.
-
@aslan-reyiz İnternet başvurusu olmasaydı 87 lere kesin inerdi bence ama şimdi önüne gelen başvurur gibi geliyor bana 88 le beklemedeyim bakalım hayırlısı.
-
@scofieldmustafa bekliyoruz hocam bari bu ilan yüzümüzü güldürsün .
-
@aslan-reyiz İstanbul faktörü de var.