Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
son yıllarda en ayakta kalan teftiş kurulu gümrük teftiş. Bu nedenle talep yüksek olur ve puan yüksek kapatır. Puan türünde de P48 açmazı devam ediyor, yani o kadar oturuma ne gerek var o zaman. Yapsınlar GK-GY + 4 Alan oturumu, millet durduk yere kamuyla, ulusla, çekoyla uğraşmasın. Şu diğer bölümlerin geçerli olduğu bir iki baba kurum dışında neredeyse hiç bir işe yaramıyor.
-
@antimülakat hocam gümrük denetmenlik gelir mi acaba
-
@guymağduru bekleniyor hocam.
-
@antimülakat btk bilişim uzman yardımcılığından bi haber var mı hocam? Geçen sene bu zamanlar sınava girmiştik bu sene hala gelmedi.
-
Arkadaşlar En son ne zaman alım yapmış ve geçmiş yıl sınav sorularına nasıl ulaşabiliriz sitesindeki hariç
-
Çalışma yeri neresi
-
@whshw ist,izmir,ankara
-
@saitulukurt 3 kadro için de geçerli mi bu şehirler? Bilginiz var mı?
-
Herkese iyi çalışmalar ıyi geceler. 84.48 e düşme şansı var mı? Burada yıllarca emek vermiş tecrübeli insanlar var. Yorum yaparlarsa sevinirim.
-
@gürkan35 2 yılın puanı geçerli oldugundan çok zor görünüyor.
-
@saitulukurt Anladım çok teşekkür ederim. İyi geceler ıyi çalışmalar.
-
Başvuru yapan var mı dostlar , başladı mı ?
-
@hunter28 ilana göre bugün başladı Hocam ama ben başvuru sayfasını bulamadım.
-
olması gereken şudur. aklı başında herhangi bir insanın ilana çıkacağı şekil. 3 tercih yaptırırsın herkes başvurur. yukarıdan aşağıya dizersin. kişi ilk tercihine puanı yetiyorsa o sınava girer. aynı kişinin 3 sınava birden girmesi mantıksız. alımın aynı en son ki guy gibi yapılması gerekir.
-
@asımus ben de başvuru sayfasını bulamadım .Acaba bu da mı ertelenecek ?
-
@ekeblad siteye yüklemişler linki hocam
-
Öğretim üyesi kısmını dolduracak hocam yok. Yıllar oldu mezun olalı. Boş bıraksak sorun olur mu?
-
arkadaşlar geçici mezuzniyet belgesi var elimde onu yüklesem olur mu bir de tarama işi nasıl oluyor
-
2020 P48 puanınız bulunmamaktadır diye bir uyarı geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı
-
@sena61 evet