Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar başvuruda nasıl düzeltme yapıyoruz
-
@michalkalecki yapılmıyor sanırım terhis tarihini yanlış girdim düzeltemedim. Bakanlığı aradım ulaşamadım öyle kaldı.
-
@saitulukurt ilanda belirtilen e-posta adresine durumunuzu anlatın yardımcı olurlar.
-
@ankara19 evet hocam.
-
@saitulukurt yanlışlık olan başvurunuzla alakalı bakanlığın rehberlik teftiş başkanlığına ıslak imzalı yazılı dilekçe yazın onlar düzeltiyor.
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ankara19 evet hocam.
Teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar sunucu hatası veriyor girebilen var mı
-
@mülakatzedee hocam mezuniyet durumu var onu seçmelisin .bi ekran acilacak .ona seç diye tık atacaksın .kpss yılını da seçmelisin .
-
site hata mi veriyor sizde de basvuru yapan var mi
-
@is-lm evet ben de giremiyorum.Yarin mi son yoksa bu gece 12 ye kadar mı?
-
@kpsssss yarin 12e kadar
-
@ekeblad seçim yapamıyorum önce siteye hiç girmiyordu şimdi link giriyorum ama seçim yapamıyorum nasıl iş anlamadım
-
@ekeblad ayrıca mezuniyet durumunu seçince başka yere tıklayamadım nasıl olacak yardımcı olablecek arkadaş yazabilir mi
-
Tüm bilgileri girdikten sonra telefon numaraları için hata kodu alıyorum. Sıfırsız yazdım olmadı, sıfırlı yazdım olmadı, ülke kodunu yazdım olmadı, kutucuğun alayını doldurdum olmadı. İnna sabirin....
-
@fischer
ben mail attığımda konu ile ilgili olarak ev ve cep numarası kısmının ikisine de cep telefonu numarasının yazılabileceği söylendi ev telefonu yoksa.
ikisine de (5xx) xxx-xx-xx yazarsanız sorun olmaması lazım. -
@kamuadayı dostum denedim, hata almıyorum artık. ancak ilerleyemiyorum da, sayfanın en altındaki butonlar çalışmıyor. chrome'dan mı kaynaklı bilmiyorum. yarın tekrar deneyeceğim, teşekkür ederim ilgin için.
-
@fischer bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum çözüm bulursanz ban da yazar mısınız
-
Bu nasil bir ekran cozemedim hala basvuru dogru sekilde yapani bence direkt mulakata alabilirler..
-
200 kişilik başvurunun 300 kişilikten daha düşük kapatması gibi bir sürpriz durum olur mu
-
ben diplomayı e devletten yüklettim sıkıntı olurmu?