Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mülakatzedee dün site bugda kalmış dostum. şuan butonlar çalışıyor, sağa sola kaymalar düzelmiş, telefon numarasının girildiği kısım normale dönmüş.
-
@fischer şimdide puanımı kabul etmiyor daha başvuru aşamasında elediler bizi
-
Şimdi başvuru yaptım. Aday numaralarım sırasıyla 1040-782-831
-
@zz nasıl yani 5 kişilik ilana daha mi cok basvuru var?
-
@scofieldmustafa galiba öyle
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ekeblad ayrıca mezuniyet durumunu seçince başka yere tıklayamadım nasıl olacak yardımcı olablecek arkadaş yazabilir mi
Bende de aynı durum oldu halledebildiniz mi ?
-
@tugceozdmr sistem düzeldi şükür saat 12 buçuk 1 arası başvuruları yapabildim ama eğer siz sıkıntı yaşıyorsanız hala “0312 449 10 00” ı arayın bana dahiliden verdiler numarayı yardımcı olacaklardır
-
Düzeltilmiş sanırım tek seferde yapabildim nihayet.
1092,824,871 -
Basvuru sayisina bakilirsa, bana gelmeyecek buyuk ihtimal.
-
Hali hazırda kamu kurumuna atanmış iki arkadaşın üçünede başvuru yaptığını öğrendiğimden beri bu ilana da umudumu yitirdim. Art arda 3 hafta ankaraya gelebilecek misiniz diyorum duruma göre bakıcaz diyolar. Bakım bakalım durumlara !
-
@sokrates12 bakın işte böyle durumlarda 50 bile olsa ingilizce şartı koymak gayet güzel oluyor .öyle elini kolunu sallayan basvuramiyor.bir de posta şartı olacak .o zaman gerçekten isteyenler başvurur .
Hocam sen öyle diyorsun da adam gelir uzmanı arkadaşları girsin diye daha rahat geçsin diye sınava bir daha başvuruyor .adilik bu başka bir şey degil .en tehlikeli grup bu iibf iller . -
Arkadaşlar diploma belgemi edevletten indirip taramadan yükledim kabul de etti. Sorun olmaz değil mi?
-
@merveogutcu bende öyle denedim kabul etmedi sizin nasıl oldu şaşırdım
-
@merveogutcu @kalemcanavarı
jpg, jpeg yüklemenizi istiyor sistem. e devletten pdf şeklinde indirildiği için hata verebilir.
google a pdf to jpg yazarak herhangi bir siteden formatını değiştirip yüklerseniz sorun olmaz.
tarama işlemine gerek yok. -
@kamuadayı ben direk foto çektim hocam taramadan
-
@ekeblad kanım çekildi okurken . Ticaret uzmanlığı dil istedi mis gibide yazılı sınav yapıyor buyrun orda adam gibi yarışın . Müfettişlikte ydsnin ne işi var yapmayın allh aşkına . Yılın en iyi ilanı ticaret bakanlığından geldi . Çok yanlış düşünce .
-
@merveogutcu mezun belgesini kastediyor anladığım kadarıyla. e devletten diplomaya ulaşamıyoruz çünkü. diploma belgesi diye bir şey bulunmuyor.
@kalemcanavarı
siz direkt diplomayı kastediyorsunuz sanırım.
e devlet mezun belgesi için konuşmuştum.
anladım o da olur. -
Bende e devletten yükledim ama pdf olarak indirdiği için bende kabul etmedi. Pdf den jpg ye dönüştürüp yüklendim öyle istiyor zaten.
-
@karar ne kadar iyi bir ilan oldugunu puanlar açıklanınca ve sınıfın yarısı boş olunca göreceğiz .
-
@ekeblad 5 kişilik alıma 1000 kişiden fazla aday basvurmuş. Baya iyi bir ilan.