Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
Sayfa açılmıyor sorun bende mi acaba?
-
Üçüne de ayrı ayrı başvurabiliyoruz galiba değil mi? Sadece birine başvurulabilir diye bir ifade yok
-
@kalemcanavarı evet açılmıyor bende bakanlığın sitesinde baktım şuan
-
@kalemcanavarı bakanlığın duyurularından ulaşabilirsiniz
-
Başvuru 600 kışi üzerinden mi yoksa tek tercih mi bölümler için anlayabilen var mi ilani
-
Ne olur artık 90 altı bi ilan olsun ya bıktım artık tam sınırda elenmekten bizde emek veriyoruz hep aynı kişiler
-
Her 3 grup için de tek tercih yapmamız istenirse puanlar bir nebze düşebilir ki inşaallah öyle olur.
-
@ynsss4 benimde gözlerim aradı o ibareyi ama sınavlarda ayrı olduğu için bence başvuruda ayrı ayrı olur
-
Sınavlar farklı tarihlerde olduğuna göre ayrı ayrı tercih olacak gibi duruyor
-
@Hunter28 15 kişilik ilan çok rahat 90 altı kapatır
-
Tam YDS için başlayacaktım ki YDS siz ilan geldi sonunda mevlam sesimi duydu herhalde
-
Tek tercih olur inşaallah...
-
@primocarnera aynen vala allah razı olsun ticaret bakanliginda
-
9 Aralıkta başvuru başladığında net olarak öğreniriz. İnşallah 90 altı puanlar bi müfettişlik sınavı görürüzbekleyelim bakalım
-
@tarkovski şahsen yüksek puanım olduğu için tek seçenek olsun istemem ama öteki türlü olursa da çok üzülmem hepimiz için hayırlısı olur umarım
-
Güzel ilan sonunda İnsallah hepsine ayrı ayrı başvuru yoktur diyelim. Öyle olursa puanlar baya düşer 600 kisi üzerinden. Eğer ayrı ayrı başvuru olursa da 15 kişilik iç ticaret 90 altını yine görecektir.
-
@scofieldmustafa peki sizce 90 ın ne kadar altını görür
-
@yenikeynes 88.5 görür diye düşünüyorum
-
@scofieldmustafa 15 kişilik olan için. 300 kişi az değil