Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
kamu hukuku sorularını hatırlayan var mı arkadaşlar
-
@mülkiyeli21 bilirkişiyle alakalı atanması reddi gibi geniş bilgiler istemiş. Anayasanın 2. Maddesinde yer alan cumhuriyetin niteliklerini sormuş hukuk devletinin şartlarını açıklayın demiş. Hukuka uygunluk nedenleri. Yürütmenin durdurulması. Son olarak tanımlar Fikri içtima yetki gaspı yetki tecavüzü iki tane daha vardı tanım sanırım ama hatırlayamadım
-
- Anayasanın 2.maddesi gereği Cumhuriyetin nitelikleri ve hukuk devletinin özellikleri
- Yürütmenin durdurulması nedir hangi durumda alınır vs
- Cmk Hukuka uygunluk nedenleri nedir
4)Fikri içtima
Yetki gaspı- yetki tecavüzü
Gözlemaltı
Kavramlarını açıklayın diyordu sanki 2 kavram daha vardı hatırlayamadım
5)bilirkişi nasıl atanır, reddi vb özellikleri
-
@mantıkuttayyr bu durumda oncelikle tum kagitlarin tamamen ve (ayni oturumlarin) ayni kisi tarafindan okunmasi, sonrasinda norm bir puanlama standardi olusturulup kagitlarin tekrar okunup puanlanmasi gerekecegi icin asamalar geregi gerceklesmesine pek olasilik vermiyorum
-
@ozcanis teşekkür ederim
-
@justinterrogate teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar,
sınav yoğunluğundan dolayı forumu takip edemiyorum, 20-21 şubattaki sınava gireceğim, herhangi bir sınav ücreti vs. yatırmak gerekiyor mu? Yatırılıyorsa nereye yatıracağız, bilgi verir misiniz?
-
@importante
listede varsanız giriş belgenizle sınava gitmeniz yeterli hocam. ekstra birşey yok şimdilik. -
@duha teşekkürler.
-
arkdaşlar sizlere sınav yeri giriş belgesi geldi mi?
-
@06kaya06 bana geldi geçen haftakiyle aynı okulda olacak sınav
-
sınavın yapılacağı merkezde eşyalarımızı bırakabileceğimiz bir emanet noktası bulunuyor mu?bilgisi olan paylaşabilir mi?
-
@sevval71 sinif icerisinde zarfa koyuluyor veya canta vs bos siralara birakilabiliyor. osym sinavlarina gore oldukca esnek
-
@justinterrogate teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bu hafta sonu için sınav yerine yakın önerebileceğiniz apart var mı
-
Bu sınavların sonuçlarını birlikte mi açıklarlar? Dış ticaret sınavının üstünden bir ay geçti bilgisi olan var mı?
-
arkadaşlar okulda veya civarında yemek yiyecek bir yer var mıydı dikkat etmedim ben.
-
Yakınlarda yok hocam genel olarak paket servis kullanılmıştı geçen hafta.
-
arkadaşlar telefon ve çantamızı koyabileceğimiz yer var mıdır çünkü yarın yasak var yanımızda biri gelemeyeceği için sıkıntı olur mu acaba
-
@miadayı sınıfa çanta alıyorlar, sıkıntı olmuyor