Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@ekeblad benim kadar bu işin içinde olduğunuzu düşünmüyorum.Ben 7 yıldır bu sürecin içerisindeyim.Bu 7 senede eminim sizden daha çok sınav ve mülakattan elenmişimdir.Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@kralex siz kazandiniz mi
-
kullanıcı isteğiyle silinmiştir.
-
Hazine maliye uzman yardimciligi icin ankaraya gittigimde yemek yiyodum. Arka masada bi eleman vardi torpil kovalayan onu bunu ariyodu birisiyle gorusmeye gitmis kendisini tanitmak icin bu iyi de kulliyeden de bulmak lazim falan diyodu. Surekli birileriyle telefonda konusuyo baglanti kurmak icin. O gun dedim keske hic hazirlanmasiydim bu kpssye. Torpilsiz bi yer kazanmanin zor olmasinin yaninda kazansa bile boyle insanlarla calisacaksin. Kazanamayan arkadasim allah insallah daha guzel kapilar acar sana hakkiyla kazananlari tebrik ederim ama torpilin cok onemli oldugunu herkes biliyo o yuzden kazananlari savunmanin bi anlami yok.
-
Ben buralarda geçtiğimiz günlerde birşey yazdım "deveyi iğne deliğinden geçirmek daha kolay" bu kpss a'nın maruz bıraktığı sistemde yaşamaya çalışmaktan diye. Haklı çıkmak hiç bu kadar can acıtmamıştı.
-
kazanan arkadaslar tebrikler.. hmuydan da feragat etmeyi unutmayin lutfen belki bir kisinin hayati sizin sayenizde degisecek .
-
@cnkmo26 feragat etmeleri istenmiş zaten hocam. kazanan bi arkadaşa wpden sormuştum
-
@muzmin öyle ise yakın zamanda açıklanabilir hmuy sonuçları
-
@cnkmo26, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
kazanan arkadaslar tebrikler.. hmuydan da feragat etmeyi unutmayin lutfen belki bir kisinin hayati sizin sayenizde degisecek .
Bu sabahki aramalarının nedeni o muymuş hocam ?
-
mülakatta sordukları o soru neydi?
-
-
-
-
-
Bileğimin hakkıyla girdim benim emeğime kimse torpil diyemez