Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@önemli evet o bendim ama o ayrı, Başkan sınavdan önce uzman yardımcılarıyla birlikte çalışacağız deyince hmb mülakatıyla ilgili bilgisi olabilir diye nereye alacaklar, kaç kişi alacaklar gibi şeyler sormak için gitmiştim, o da hiç ilgilerinin olmadığını ve bilmediğini söyledi. Kaç kişi mülakata kalacak sorusunu ise Hukuk sınavından sonra sormuştum.
-
@önemli maximum 4 katı , maximum 40 önceki ilanda 15 kişi alıyordu 39 kişi sınavda 70 ortalamayı gecmiş maximum 60 kişiyi mülakata alıyorlar, bir önceki alımda 4 kişi alcaklar 15 kişi 70 i gecmiş . yani 10 kişi alıyorlar maximum 40 kişi girecek mülakata.
-
@filyasyoncu hocam sen ilanı okudun mu, nerde yazıyor 4 katı? başarılı olanlar sözlü sınava kalır diyor başarılı olma şartı da yazılan puanları almak.
-
açıklandı arkadaşlar hayırlı olsun.
-
90 kişi civarı tamamlamıştı 29 kişi kalmış
-
silinmiştir
-
@uvyx bu kişi kpss birincisi istediğini yapar istediği sınava girer ayrıca kurumlar yedek aday belirliyor sıkıntı yaratan bir durum oluşmuyor
-
silinmiştir
-
@uvyx yazmış kadar olmuşsun
-
silinmiştir
-
Liste var mı
-
@uvyx evet ben de gördüm o ismi. yardakçıları gelir birazdan diyodum gelmis hemen:)
-
@bts06 "bu kişi kpss birincisi istediğini yapar "dersen HERKES İSTEDİĞİNİ YAPTIĞINDA kimseye kızma çünkü herkes keyfine göre hareket ediyor .Bu dediğiniz tehlikeli bir şey o zaman başkası da der ki işi olduğu halde " benim 90 puanım var istediğimi yaparım "
-
@uvyx bu arkadaş videolarda başka hiçbir sınava girmeyeceğim diğer arkadaşların hakkına girmek doğru olmaz tek hedefim var oranın sınavına gireceğim diyen arkadaş. Maşallah ülkedeki tüm kurumları tek tek gezme niyetinde sanırım.
-
Puanlar açıklanacak mı peki bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Bugün giren oldu mu, nasıldı genel olarak?
-
mülakat sonucu açıklandı arkadaşlar .
-
Tahmini ne kadar sürede başlatırlar Bilginiz var mı ?
-
@filyasyoncu hocam tebrikler hayırlı olsun inşallah
-
@filyasyoncu, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@önemli maximum 4 katı , maximum 40 önceki ilanda 15 kişi alıyordu 39 kişi sınavda 70 ortalamayı gecmiş maximum 60 kişiyi mülakata alıyorlar, bir önceki alımda 4 kişi alcaklar 15 kişi 70 i gecmiş . yani 10 kişi alıyorlar maximum 40 kişi girecek mülakata.
Hocam sabah sizi de aradılar mı ? Hmuy hakkında Herhangi feragat durumuyla alakalı soru sordular mı ?