KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar diplomayı yükledikten sonra indirince dosya dizin bulunamadı adı,değişmiş ve kaldırılmış diyor nasıl yapacaz acaba
-
@düdüklütencere diplomanın fotoğrafını yükledim . Bence sorun olacak bir durum değil
-
Diploma ile denklik belgesi farklı şeyler. Denklik belgesi şöyle bir şey:
-
@onuktekin hasılı, gerek yok yani değil mi hocam. Diploma aslı fotokopisi veya e-devletten indirmeli yükleme? Yani denklige dair bir durumun yoksa, boş bırak.
-
@onuktekin denklik belgesinin ne olduğuyla ilgili bir sorunumuz yok . Sorun diplomayı isteyip istemediğiyle ilgili
-
@strtmn Öğrenim durumumuzu zaten sistem çekiyor. Benim denklik belgem yok. Ben yüklemedim.
-
@onuktekin saygılar hocam.
-
@theekonomist Diploma yükleyin dememişki.
-
@onuktekin Haklısın yüklemeye gerek yokmuş
-
Arkadaşlar merkez kadrolarla kıyasladığımızda bu mesleğin artı ve eksi yönlerini söyler misiniz? Ona göre başvuru yapmayı düşünüyorum.
-
Kayıt yaptırdıktan sonra başvuru süresi içinde değişiklik yapabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
-
@nopalung başvuru süresinin son gününe kadara değişiklik yapılabiliyor
-
@theekonomist diploma yükledim ben sıkıntı olur mu
-
@bozacı tamamdır teşekkürler geri dönüş olursa bilgilendirme amaçlı yazabilirseniz çok sevinirim
-
evet sayfada özellikle diploma denklik belgesi diye belirtmiş olmasına rağmen, sadece o sekmede * olan alanlar zorunludur yazıyor ve işin garibi o sekmede * olan bi alan da yok. o kafa karışıklığı yarattı acaba denklik gereken durumlarda denklik belgesi gerekmiyor ise de diploma ister mi acaba diye. yoksa işin türkçe boyutuna bakarsak evet sadece olası bir denklik durumu varsa denklik belgesi istiyor sadece ama insan bi acaba tedirginliği yaşıyor işte.
-
@sherlock ben de yükledim. Ama tekrar girip belgeyi kaldırdım.Kısacası gerek yok yüklemeye
-
@düdüklütencere Aynen. Ama mantıklı düşününce gerek olmadığının farkına vardım.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Gerçekten başvuru 10 saniye falan sürdü. Diğer kurumlara örnek olur inşallah.
-
hepiniz yazdığım yeri yazmışsınız gibi geliyorsunuz çok gıcık