KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@karar yds var yeterlilikte evet
-
@estergon-kalesi şansımız devam ediyo yani .
-
2019 da girenler varsa nasılsınız memnun musunuz
-
@kalemcanavarı, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
2019 da girenler varsa nasılsınız memnun musunuz
@aroma sahne senin üstat
-
2019'da girdim. Kurumda devam ediyorum. Gayet güzel bir kurum. 2200 değil arkadaşlar 3600. Merkez kariyer uzman yardımcısı olacaksınız. Yeterlilik sınavı, tez ve İngilizce 70 olması gerekiyor uzmanlığa geçmek için. Soruları sık sık girip cevaplandırmaya çalışacam.
-
@uerdgn1 tahmini kaçla kapatır
-
@uerdgn1 sizce kaç puan aralığının şansı olur tek il tercihinden dolayı
-
@uerdgn1 yer değiştirme kolay mı ve büyükşehirlerde iş yükü fazla mı özlük hakları olarak 657 ye mi iş kanununa mı tabi ?
-
@gencbiraday bu soruyu cevaplamak oldukça zor. Hangi il kaçla kapatır bir soru daha doğru olur. Bu sene sınava girmedim. Giren arkadaşların sıralamaları ile puanlarını yazarsanız belki bir tahminde bulunabilirim. Ama geçen senelerden daha düşük kapatacak diye düşünüyorum. Bizim girdiğimiz sene pek alım olmamıştı çünkü. Bu sene Hazine ve Maliye Bakanlığı alımlarında dolayı 3-4 puan aşağıya düşecek diye düşünüyorum.
-
@don-pablo, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@uerdgn1 yer değiştirme kolay mı ve büyükşehirlerde iş yükü fazla mı özlük hakları olarak 657 ye mi iş kanununa mı tabi ?
Büyükşehirde iş yükü fazla olabiliyor. Genel olarak çok fazla iş yükü var diyemem. 666 KHL'ya göre yapılıyor alımlar. 657 değil.
-
@uerdgn1 hazine maliye açıklanmadı ki hocam yani ona başvuran buna da başvurur 89 küsürlerin 200 lerde 85 lerin 900 civarı sıralamaları var bu sene
-
@uerdgn1 kobilerle çok muhatap oluyor muyuz ?
-
@gencbiraday üst sıralardaki adaylar kosgebe başvurmayacaktır kosgeb sözleşmeli alıyor çünkü. Az çok tecrübe edindik naçizane görüşüm bu yönde
-
@karar işiniz kobilerle muhatap olmak
-
@uerdgn1 vala hocam işçi alsa bile 90 li puanlarla başvuracağız bırakın sozlesmeyi
-
-
@uerdgn1 85 ler iş görür mü tek il tercihinden dolayı ne düşünüyorsunuz
-
@uerdgn1 hiç bana uygun değil o vakit anladım sağolun hocam
-
@gencbiraday stratejik düşünün. İş görebilir. Mülakata kalabilir diye düşünüyorum.
-
@uerdgn1 iller hep 1 kişi hocam stratejik nasıl düşünebiliriz şaka bi yana gerçekten biraz şans işi olcak