KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Başvurular bittikten sonra herkes yazsada tercihlerini fazla beklemeden görsek sonuçları
-
Arkadaşlar ozellikle dernek denetciligi mulakat sonucu bekleyenler bu ilana son gunlere kadar basvurmasa keske mukerrerlik olmasin.Duyarli olunursa seviniriz
-
@strtmn Beklentiler dahilinde kapatıyor genelde hocam. Eğer ilkbahar aylarında gelseydi ilan, biraz daha düşerdi puanlar. Şu an büyük ihtimalle herkes başvuracak.
-
Tek il tercihi aşağı çeker ama alım sayısı az olduğu için belli skala içinde dalgalanır.
-
91 ile izmir şüpheliyim bakalım hayırlısı
-
Haftaya askere gideceğim ilana başvurdum herhangi bir sorun olur mu?
-
X ili 92 Y ili 89 kapatacak tamamen şans hangi ilin kaçla kapatacağı istanbul falan fazla kişi çağırsa düşebilirdi ama herkes tereddütte 93 alan adam bile dışarıda kalırım diye korkabiliyor...
-
@sherlock işletme netiniz kaçtı hocam?
-
@garipbankacı Neden sorun olsun? Mülakat için izin verirler.Süreci çok kısa sürmüyor.
-
@lıvıngzeus 94 ile Tekirdağ yazdım samimi olarak söylüyorum geleceğinden şüpheliyim ️
-
@alametifarika size de gelmezse biz hiç başvurmayalım
-
@alametifarika geçen yıla göre gelmeme ihtimali çok düşük bu puana aman değiştirmeyin hocam aynı yeri yazmamışız
-
@bulut25 yok ya daha neler yapma şimdi kars yazmadım ben
-
@karar Bizde bu şansla yüksek puanlılar garanti olsun diye karsı yazar
-
@bulut25 şimdi baktım kars yok heralde tek il beni hep şaşırtmıştır . şans bizi kovalıyo
-
@karar aynen Kars yokmuş tekirdağı yazabiliriz
-
@bulut25 59 demi iyidir sen yaz sana yakın bana
-
@karar mesafe olarak yakın ama arkadaş 94 dediği için bana artık çok uzak
-
@bulut25 içimizden geçeni yazsak içimizde kalacak ilan kısmet artık ablacım puan meseleside çok değil biliyosun hayırlısı bakem vmy olursa bakmam buraya
-
İli değiştirebiliyormuyuz yazdığım yer ana baba günü olmuş da , değiştirme imkanımız varmı?