KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Başvuru hakkı 1 mi yoksa 3 mü ?
-
@blcmert yanlış oldu pardon.
-
Denklik belgesi yazan yere diploma yükleyen arkadaşlar yüzünden açıklanma süresi uzuyor. Bilginiz olsun.
-
denklık belgesi yazan yere diplomayı yükledıkten sonra indir diyin sayfa açılmıyor zaten
-
@blueberry geçen sene sanki yine konuşuldu bu konuda?
-
@theekonomist teşekkürler hocam..
-
kuy3 için düzce - amasya kaça kadar düşer arkadaşlar
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@busraxxx evet başvuruyu tamamladım ben
-
şu sınav gerçekten en tahmin edilemezlerden.
ne şehir tercihi olmaksızın 30x4 120'den çok yüksek kapatacağı belli olan ilanlar gibi
ne de hangi şehrin kimlerce ne için ne gibi kriterlerle hangi puanlarla daha yoğunlukta yazılacağı açısından yine şehir tercihli ama daha kalabalık ilanlar gibi
imkanı yok şu sınava tahmin yapmanın.
-
@busraxxx Tekrar başvuru yaptım.Bu sefer adres bilgileri otomatik geldi.Tabi başvuru sayfasında alt tarafta ik'nın mail adresine mesaj atmıştım.Ondan sonra düzeldi.Eğer olmazsa mail atabilirsiniz.
-
Hocam ben e devlette başvuru lingini bulamadım başvuru lingi nasıl çıkıyor
-
@lamıcimiyok kurumun sayfasında link var oradan yönlendiriyor.
-
Arkadaşlar mesaj kutuma gelen ve beni gerçekten üzen mesajlara toplu bir cevap olması maksadıyla buraya bir açıklama eklemek istiyorum. Takmış kafayı herke sözleşmeli çalışmaya. Arkadaş kariyer meslek memurluğuna başvuruyorsunuz ya hizmet alım sözleşmesi mi bu. Vallahi üzülüyorum bunları duyunca. Siz kurumun günlük, yıllık bir ihtiyacını gidermek için alınmıyorsunuz kuruma. (Kaldı ki 657 sayılı kanunda bahsedilen 4B sözleşmeli çalıştırma bile bu kapsamda personel çalıştırma için tahsis edilmiş olmasına rağmen pratik de böyle uygulanmıyor, sürekli ihtiyacı giderecek öğretmen, sağlıkçı alınıyor.) Kariyer meslek memurluğu nedir, neden ortaya çıkmıştır? Kurumların bu tarz personel istihdam etmelerinin sebepleri nelerdir lütfen biraz araştırın. Memlekette sayıları binlerle ifade edilen zabit katipleri, mübaşirler gibi adalet bakanlığı personellerinden, öğretmenlerden, sağlıkçılardan hiç durduk yere (ortada bir disiplin suçu yokken) sana ihtiyacımız kalmadı artık deyip sözleşmesi feshedilen, atılan birini gördünüz mü? Duydunuz mu? Hiç bir öğretmenin ağzından ya bu sözleşmeliymiş ben gitmeyeyim, atanmayayım bari lafı işitildi mi? Sözleşmeli olmanın izin, vergi, maaş gibi ufak farklılıkları var sadece. KALDI Kİ KOSGEB, İller Bankası vb. kurumların kariyer meslek memuriyetleri bu tarz bir sözleşme değil İdari Hizmet Sözleşmesidir.
"Buradaki sözleşme 657 sayılı kanundaki 4B sözleşmeli statüsü değildir. İdari hizmet sözleşmesidir. 4B'deki gibi sözleşme her sene yenilenmez, sadece işe başlarken imzlarsınız, o sizinle emekli olana kadar gider. Daha sonra geçeceğiniz bir kadro zaten yok, 30 yıllık uzmanda siz de aynı statüde idari hizmet sözleşmesi ile çalışırsınız. Özlük haklarınız 666 KHK kapsamındaki adalet uzman yardımcıları (diğer bir deyişle merkez uzman yardımcıları) ile aynıdır. Hatta fazladan günlük yemek ücreti ödenir. Bir de sadece bir kez alabileceğiniz başbakanlık müsteşar maaşı (gerçi şimdi müsteşar kalmadı onun yerine cb idari işler başkanı geldi ama idari işler başkanının maaşı verilmiyor.) kadar evlilik yardımı alırsınız. Disiplin yönünden 657 sayılı kanuna tabisiniz. Uyarma, Kınama, Memuriyetten çıkarma vs. için 657 hükümleri geçerlidir."
-
@mmmustafa teşekkür ederim hocam
-
@onuktekin aynen hocam geçen sene de konuşulmuştu
-
@lamıcimiyok rica ederim hocam.
-
@blueberry sürpriz kapanışlar olur mu? Ne dersiniz:)
-
@bozacı tamamdır bugün yapabildik başvuruyu biz de teşekkür ederim.
-
@strtmn geçensene birçok doğu il bile 89 ile kapatmış en fazla 88-87 ile kapatacağını düşünüyorum en düşük yani