KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
en erken tarih ne zaman acaba ,?
-
@rmznsymn Adıyaman için gireceğim, 10 Şubat'ta benim mülakat
-
@asım-us anladım kardeşim hayırlsı olsun inşaallah
-
İlleri alfabetik sıraya koymuşlar herhalde zonguldak 22 Şubatla kapanışı yapıyor
-
arkadaşlar başvuru formundaki Kpss puanıyla ilgili yerde Program adı yazan yere ne yazacağız ? Kendi bölümümüzü falan mı?
-
@rmznsymn kuy1, kuy2. Sanırım bunlar yazılıyordu.
-
@cansuu o referans kodu olarak geçiyor sanırm
-
@rmznsymn o zaman okuduğunuz bölüm hocam. Sabah uyanır uyanmaz yazmıştım kusura bakmayın yanlış bilgilendirmek istemedim.
-
Hocam mulakat nasıl olacak herkese kendi bolumuyle ilgili sorular mı sorulacak bi bilginiz var mi lutfen yardimci olun simdiden tesekkurler
-
@samettin
bana ekonometriden soru soracaklarsa eğer bayılma taklidi yaparım -
şakası bi yana bölüm bazlı sormazlar inşallah üniversite eğitiminden ne kaldı ki ne öğrendiysek şu sınavlara hazırlanırken öğrendik karışık alan bilgisi şeklinde sorarlar inşallah
-
@düdüklütencere2 hicam belgede referans kodu yazıyor onu ne yaptınız bide program yazıyor onları ne yazdınız hocam
-
@samettin
ben daha çıktıyı almadım açıkçası. ama e-devletten kazandınız yazısını gördüğümüz ekranda referans kodu ve başvurulan birim ayrı ayrı yazıyor. oradaki bilgileri yazacağız. program adını ben de anlamadım açıkçası şu an. -
@düdüklütencere2 program adına ben mezun olduğum bölümü yazdım ve gönderdim. Referans koduna kuy2 yazdım. Maili gönderdikten sonra dönüş yapmadılar yapmaları gerekiyor mu?
-
@merveogutcu
program adının sorulduğu alan tamamen sınavla ilgili bilgilerin olduğu alan olduğu için sanki bana program adından kasıt ''kpss lisans/alan/aöbt'' yazmamız gerekiyo gibi geldi.çünkü
8.BAŞVURUYA ESAS KPSS PUANI başlığı altında sorulmuş.
1-yılı
2-program adı
3-puan türü
4-puanıalanları yer alıyor bu bölümde.
okuduğumuz bölüm ise
3. 3.ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Okul, Enstitü, Fakülte ve Bölüm Adı şeklinde daha yukarıda sorulmuş.ama işin aslı çok da önemli hususlar değillerdir.
-
@düdüklütencere2 gönderdim artık bence de çok önemli degil
-
@düdüklütencere2 ben garanti olsun diye Lisans-işletme yazdım yolladım dönüş olmuyor herhalde hocam
-
@düdüklütencere2 hocam size tesekkurler sag olun beni aydınlattınız
-
@samettin
rica ederim hocam ne demek hakkınızda hayırlısı başarılar.@bulut25 , @merveogutcu
kurum zaten anladığım kadarıyla zorluk çıkartmaktan ziyade kolaylık yaratma hassasiyetinde bir tavra sahip gibi görünüyor bana. problem olmayacaktır diye düşünüyorum. -
@samettin mülakat salonunda size mezun olduğunuz bölümle ilgili zarf seçtiriyorlar. İçinden iki soru çıkıyor ve onları cevaplamanız isteniyor. Onun haricinde de her mülakatta sorulan klasik sorulardan soruluyor