2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@mrgkn Hocam ama kooperatiflerin amacı da bu zaten. Sadece üyelerinin değil, ailesinin de haklarını koruyan bir yapıdır.
-
@mrgkn hocam buna şaşırmak doğru değil çünkü kooperatifler devletin değil oraya ortak olan ve faliyetlerinin devamını sağlayan insanlarındır.
-
94 puanla tarım kredi işçisi olacak herif şaka gibi
-
@125478 hocam ben başvurular bittikten sonra yazmıştım 90 üstü başvuranların çok olduğunu bende şaşırmıştım bende mi başvursaydım acaba demiştim hatta daha ilginç olanını söyleyim listede ilk 20 de olan kaymakamlık mülakatına girecek bir kişide var.
-
@lıvıngzeus olabilir bunda ilginç bir durum yok. Neyin garantisi var ki belki arkadaş elenecek kaymakamlıktan sanki kazanmış işe başlamış da böyle bi pozisyona başvurmuş gibi muamelede bulunuyorsunuz insanlara. 94 alan adam da başvurur 95 alan da. İnsanların ne yaşadığını nasıl durumda olmadığını bilmeden laf söylüyorsunuz. Kimse keyfinden başvurmuyor. 90 alıp bu kuruma başvuran kişi açısından da bu durum oldukça üzücü zaten ama işte o da haklı. Herkes kendisini iyi kötü bir şekilde garanti altına almaya çalışıyor çünkü şu an ki durum bunu gerektiriyor.
-
@lıvıngzeus geçen sene 90+ puanla bir arkadaşım 1 yıl işsiz gezdi.Hayat galiba sizin için baya kolay 90 üstü alınca gel başla diyorlarmış gibi konuşuyorsunuz.
-
@asımus
mülakat bekleyen hala işi olmayanlara eyvallah ama derneklere atanmış olan insanlar var aralarında ya. pes artık. feragat olayı bu kadar zor olmamalı. 5 dklık iş. -
@duha onlara benim de diyecek sözüm yok hocam haklısınız o konuda.
-
Mülakatlarda neler sorulacak acaba ya nelere dikkat etmek gerekiyor
-
Mülakat saatinden 1 saat erken gitsek yeterli olur mu arkadaslar yoksa erkenden gitmeli miyiz?
-
Bugün mülakata giren oldu mu? Ortam nasıl ne soruyorlar?
-
@abbaskara Mülakat saatinden 1-2 saat önce gittim sağ olsunlar bekletmeden mülakata aldılar,önce kendimi tanıttım sonra beklediğim mülakat olup olmadığı soruldu daha sonra alandan sorular soruldu cevapladıkça sorular türetildi verdiğim cevapların sebeplerini sordular örneğin üçlü açmaz nedir cevaplayınca neden üçü aynı anda kullanılamaz.Kurumla ilgili hiç birşey sorulmadı ama alan soruları zordu benden önce bir arkadaş çıktı onu da yamultmuşlar sanırım suratı asıktı Tahmini 9-10dakika sürdü komisyonda 4 üye vardı.
-
@thomasgresham hakkınızda hayırlısı hocam inşallah dilediğiniz gibi olur. daha önceki mülakatlarda alan yok diye guy ertelendiğinden beri bakmamıştım benim için kötü oldu.
-
Benimde alan soruları zordu ya cevaplamaya çalıştım ama ben konuştukça türettiler soruları
-
@sena61 hakkınızda hayırlısı olsun hocam inşallah dilediğiniz gibi olur. Sorulara 1-2 örnek verebilirmisiniz?
-
@abbaskara para arzı neden fazla nasıl bir politika uygularsın sen olsan ne yaparsın nerden bakarsın fazla olduğuna hep yorum yapmamı beklediler açıkçası
-
@sena61 teşekkürler hocam
-
@thomasgresham siz saat kaçta girdiniz hocam
-
@asım-us 12'de girdim
-
@thomasgresham ben de yüzüm asık çıkmıştım belki beni görmüşsünüzdür diye düşünmüştüm. Komisyon da ayaküstü alan sınavı yapıyor gerçekten.