2017/1 Ataması bekleme başlığı
-
@hgrotius eyw bakalım hakkımızda hayırlısı...
-
Anti mulakat bem içinde umut Varmı 82.4 iktisat
-
@keynezyenciii bu alımda 87 ye kadar indi son atamada olsa şans var
-
@Antimülakat inş dediginiz gibi olur hocam 84.5 ile son atamada bari olsa
-
@hevidar puan güzel hocam sabırla bekleyin, merkezi yerleştirme süreci devam ederse sıkıntı yok.
-
@Antimülakat saolun inş hayirlisysa olur bekliyecez..
-
@keynezyenciii hocam atama yapılacak sayı önemli diyelim.
-
İktisat 86.7 ile gümrük olmazsa 2017/1 atamalarında ben de umutluyum, hayırlısıyla o günleri görebilecek miyiz
-
@yağmurzamanı açıktan alımlarda da yerleşebilirsiniz , puanınız iyi
-
89.6 A grubu olmazsa B'den yerlesip pes bayrağını çekecem.
-
@hgrotius insaallah bi sekilde olsun da farketmez, a grubu puanım da var ama ilan gelmedi o da boşa çıkacak
-
@yağmurzamanı gelir inşallah
-
@hgrotius teşekkür ederim, sabırla ve umutla bekleyen herkesin gönlüne göre versin Rabb'im..
-
@arsenlupen hocam bu puanla sanırım kaçarı yoktu ama 2016 yılının azizliği sizi de buldu maalesef, umarım a kadro da bir yerlere atanırsınız.
-
siyaset bilimi ve ulus ilişk mezunuyum 86.4 le atanma mumkun olurmu kendı bölumumden cok az alım var genelde zaten 4001 tercihi yaptım son atamada olsa sans varmı ?
-
@mervetohum var hocam bence 85 üstü için şans iyi düzeyde var
-
@aliveli lise tıbbi sekreterlik mezunuyum hocam alan sıralamasında 50. yim sözleşmeli yada merkezi atanma şansım var mı
-
arkadaşlar maliye için 80 puana son alımlarda şans olur mu acaba
-
@maliyefs biraz düşük görünüyor hocam. Mülakatla yapılan alımları takip etmenizi tavsiye ederiz.
-
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Hava Meydanları'nın düz memur ücretlerinin bile 5000 TL civarı olduğu söyleniyor. Bu sadece mühendisler için mi geçerli yoksa 4001'den giren herkes bu ücretlerle mi başlıyor?