İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@blcmert Bakalım sonuçlar ben hızda açıklanacak :))
-
sınava giren herkes mülakata mı kaldı şimdi? ortalardayım ama haksızlık olduğunu düşünüyorum mülakata kaldığıma pek sevinmedim inşallah hakeden kazanır çok ilginç bir durum özelikle kazanan arkadaşlara şimdiden şaibeli bakılacağı malesef bir gerçek
-
@mülakatzedee
katılıyorum kurumun da sınav konusunda bu kadar ilgisiz ve bilgisiz olması da beni biraz korkutuyor bahsettiğiniz konuda. masraf etmeye değer mi düşünmüyor değilim. -
Sınava girip de mülakata girmeye hak kazanamayan arkadaşlarım var.
-
@kullanıcıadı-0 sınav da zaten bir garipti yanlış sorularda vardı yani direk mülakat yapıp istedklerini alsalardı niye dünya para istanbula gidip sınava girdik ki?
-
@asımus 65 i aşamadıkları içindir baraj 65 miş ki bu da anormal normalde klasik değilse derslerin ortalaması 70 dir baraj...
-
@mülakatzedee klasikde bile 70 dir aslında
-
@mülakatzedee çok fark etmiyor zaten 70 baraj olsaydı 2 kişi giremeyecekti sadece. TCDD de böyle yapmıştı 65 üstü alan herkes mülakata kalmıstı hayırlısı olsun artık.
-
Arkadaşlar pozisyonun çalışma koşulları ve maaşı hakkında net bilgiye sahip olan var mı ?
-
arkadaşlar insan kaynakları ile görüştüm. formdaki bilgilerden bildiklerinizi doldurun bilgi sahibi olmadıklarınızı boş bırakabilirsiniz dedi.
el ile doldurup foto ekleyip taratıyoruz. -
Arkadaşlar ben maili gönderdim ama bir geri dönüş olmadı. Sizde de öyle mi ?
-
@ehva evet bende de geri dönüş olmadı
-
dönüş yapılacaktır yazmıyor ki zaten arkadaşlar bir yerde? ben mi göremedim?
-
arkadaşlar bugün mail gönderilmesi için son gün.
-
@kullanıcıadı-0 yok yazmıyor hocam. ben de görmedim.
-
Mülakat giriş belgeleri yayınlanmış
-
Bu güvenlik anahtarının bizimle ne zoru var ya
-
herkesin belgede saat 10:30 mu yazıyor arkadaşlar ?
-
@kullanıcıadı-0 Hocam ben yaklaşık 15 dakikadır bilfiil deniyorum alamadım belgeyi, nasıl aldınız siz ?
-
Anne ismini büyük harflerle deneyin