Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@platypus alan netleriniz nasıl acaba
-
referanssız şansım var mıdır bu alımda? puanlarım, cv'm iyi diye düşünüyorum.
-
@gomez_12 müfettiş yardimcigili mi sizin
-
@beirutde Uzman yardımcılığı hocam.
-
@hukuk123 Genel yetenek 30, ingilizce 28, hukuk 2- 25, hukuk 3- 24, hukuk 4- 24 şeklinde dil barajını geçtiğim için müfettişliğe hak kazandım yoksa uzman yardımcılığı olurdu sanıyorum
-
@hukuk123
Genel yetenek 18, ingilizce 30
hukuk 2: 20, hukuk 3: 26, hukuk 4: 28 (yd hariç genel puan 57.5) -
mülakat için mail gelen oldu mu? ne zaman gelir tahminen?
-
@sugarspoon müfettişlik öngörüşme icin istenen belgelerin oldugu bir mail atildi.tarih ve yer belli degil ama. sonra iletisime gecilcekmis
-
@beirutde uzman yardımcılığı ile ilgili bir bilginiz var mı acaba ?
-
@sugarspoon uzman yardımcılığı için öngörüşme olmayacak, dolayısıyla bir belge de gerekmez sanıyorum ki.
-
@platypus evet hocamın dedigi gibi uzm yardimciligi icin şu an bir belge istenmez. mülakatlar zaten bayramdan önce başlamaz
-
@platypus teşekkürler benim de yabancı dil dışında ortalamam 57, genel yetenek 29 ingilizce 20 uzman yardımcılığına kaldım
-
@thelawyer teşekkürler benim de yabancı dil dışında ortalamam 57, genel yetenek 29 ingilizce 20 uzman yardımcılığına kaldım
-
bir de hukuktan kaç kişi alınacağı ve hangi birimde istihdam edileceğiyle ilgili bilginiz var mı
-
@mühendisbeyin o zaman bu durum uzman yardımcılığını kazanan kişilerden mülâkatla çok az kişinin alınacağını mı gösteriyor?
-
@kurwa bende bilemiyorum daha önce böyle bir süreçte hiç bulunmadim, sadece edindiğim bilgi bu doğrultuda
-
Aslında ben bu sınavda şeffaflık göremiyorum. Ne kontenjan belli ne liste var kaç kişi mülakata katılacak belli ne de süreç hakkında bilgi veriliyor. Hepimiz zaman ilerledikçe göreceğiz
-
@hukuk123 ortalamalarınız mı, doğru sayılarınız mı acaba?
-
Selam arkadaşlar inşaat mühendisliğinden uzman yardımcılığı mülakatına katılacak var mı ?
-
yabancı dil haricinde ortalamam 60.62 ama hiç bir mülakata çağrılmadım.