Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@beirutde beklenen sayılardan daha fazla da olabilir bu arada mühendislik için sql ve sas programlarını bilen arkadaşlara öncelik verilicek mülakatlarda bu programları bilen arkadaşlar için duyrulur
-
@wazo Bu dediğiniz tüm pozisyonlar için geçerli mi?
-
Uzman yrd. için hala duyuru yapılmadı değil mi
-
@burkbayrak Yapılmadı hocam, tam kapanma bitmeden yapılmaz da muhtemelen.
-
Evet geçen senelerde de müfettişlik mülakatları sona erdikten sonra uzman yardımcılığı yapılmış, henüz ön görüşmeler bitmemişti müfettişlikler için, tarih biraz ileri atacaktır
-
e posta hesabınızı kontrol edin arkadaşlar ben az önce uzm yard için mail aldım
-
Arkadaslar uzman yardimcisi mulakatina katilmayacagim ancak yanlislikla katilmak istiyoruma tikladim. Nasil geri alabilecegimi bilen var mi? Nereyle iletisime gecmeliyim?
-
@veryansin mülakat tarihi belli mi
-
hayır sadece 21 mayısa kadar bilgilerinizi gönderin demişler
-
@imece-ece bence bilgilerinizi göndermezseniz size ulaşamayacakları için mülakata da çağrılmamış olursunuz
-
@imece-ece hocam öncelikle bu iyi niyetiniz için teşekkürler. Bence bankanın insan kaynakları departmanını arayıp orada belirtin çünkü sizin geleceğiniz planlanıp ona göre organizasyon yapılacak.
-
@saul-goodman aramaya calistim ancak ulasamiyorum hocam yine elimden geleni yapacağım
-
Sizce hangi tarihlerde olur bu görüşmeler
-
@burkbayrak Haziranın ilk haftası başlar diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar cv hazirlarken referans vs iş tecrubesi soruyor. İkisi de bende yok. Şansım cok mu azaliyor boyle olunca ?
-
HMUY kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. HMUY kazanıp, Vakıfbank mülakatından feragat edecek kaç kişi var acaba?
-
Bana mail gelmemiş sadece sms gelmiş bu durumu yaşayan var mı?
-
@gürkan35 hocam spam a düşmüş olabilir
-
@cazop gereksiz dosyasına da baktım ama daha dikkatli bakiyim sağ olasın.
-
@frankcastle ben feragat edeceğim.