Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Arkadaşlar, askerlik meselesini sorun edeceklerini sanmıyorum. Eğer bu bir sorun olsaydı başvuru şartları arasında yer alırdı zaten. İnsan ister istemez düşünüyor bunları ama gönlümüzü ferah tutmakta fayda var.
-
Referans noktasına geldiğimizde ise; çok güçlü, makam sahibi insanlardan ziyade hakkımızda bilgi verebilecek, karakteristik özelliklerimizden ve çalışma tarzımızdan bahsedebilecek birilerini yazmamız gerektiğini düşünüyorum. Üniversiteden bir hocamız, eski iş verenimiz veya staj yaptığımız yerdeki birim müdürümüz gibi kişiler olmalı bence. Tabi bu sadece naçizane tavsiyemdir.
-
@frankcastle başvuru şartlarında erkek adayların askerliklerinin yapılmış muaf yada tecilli olması gerektiği yazıyordu. Benim tecil tarihim temmuzun ortasında bitiyor. İlk başlarda rahattım temmuza kadar süreç biter diye düşünüyordum fakat süreç çok yavaş ilerliyor. Benim korkum, mulakatı kazanır da sonuçlar temmuzdan sonra belli olursa tecil tarihim geçmiş olduğundan dolayı her şey yanar mı? Ya da tecil tarihim çok yakın diye beni direkt olarak mülakatta elerler mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum son günlerde.
-
@joker94 Hocam teciliniz Temmuz'da bitse bile öyle hemen askere almıyorlar diye biliyorum. Yani öyle bir durumda bile askere gitmeniz Eylül-Ekim aylarını bulur zaten. Benim tecilim de Ağustos'ta bitiyor ama bunun için bizleri eleyeceklerini sanmıyorum.
-
@joker94 Ayrıca olur da kazanırsak her şeyin yanması gibi bir durum söz konusu olmaz bence.
-
@frankcastle Evet askere tecil tarihi biter bitmez gitmiyoruz haklısınız. Ben sadece bankanın tecil tarihi bir gün dahi geçmiş olan müstakbel çalışanının askerliğini tecil edebilme hakkına sahip olup olmadığından kaygılanıyorum. Yine de bir nebze de olsa içime su serptiniz hocam, teşekkür ederim. Bakalım önümüzdeki günlerde süreç nasıl işleyecek. Süreçle ilgili bilinen tek gerçek; CV oluşturmak için bile 10 gün süre verildiği hesaba katılırsa sürecin oldukça yavaş gideceği.
-
@joker94 Benim bir arkadaşım 2018 yılındaki ziraat uzmanlığı kazandı.Banka direk 4 yıl tecil etti. Ziraat yapabiliyorsa vakıfın da yapma yetkisi vardır ama mülakatta nasıl bakarlar bilemem. Duyumlar doğruysa zaten az kişi alacaklar baya seçici olucak gibi.
-
@stepbystep evet kamu bankalarının hepsi askerliği tecil edebiliyor. Ancak benim merak ettiğim askerlik tecil tarihi geçmiş olan kişinin askerliğini de erteletme gibi bir hakları var mı?
-
@joker94 orasıını bilemem ama olurda işe başlarsan ve ertelenmezse bedelli yaparsın 20 gün izin verirler bişey olmaz.
-
bakaya kalmamak kaydıyla.
-
@beirutde tecil tarihinin hemen ertesi günü bakaya kalmış oluyor muyuz yoksa en yakın celp dönemi başladığında mı bakaya kalıyoruz? Bu konuda bilginiz var mı?
-
İyi akşamlar CV deki il Seçim sıralamasını nasıl yaptınız ? Kontenjanlar belli mi ?
-
Il tercihinde zaten bir tane il tercih edilebiliyor, ben ikinciyi yazamadim mesela. Var mı öyle bir şey ?
-
Arkadaşlar merhaba,müfettiş yardımcılığı mülakat tarihi için bir şey duyan,bilen var mı? Sürecin bu kadar yavaş işlemesi normal mi?
-
@natusvincer4 süreç yavaş ilerlemiyor. kapanma dolayısıyla öngörüşmeler sarkmıştı. bu hafta bitirilecek. önümüzdeki hafta müfettişlik için mülakat tarihi bildirilir.
-
@beirutde teşekkürler
-
@zeynepb-1095 il sekmesinin sağ üstündeki " + " işaretinden ekleyebilirsiniz
-
Sizler nereyi seçtiniz arkadaşlar ? İstanbulu düşündüm ben genel müdürlük diye
-
@jwinnfield teşekkür ederim hocam
-
Bu hafta aramalar başlar belki arkadaşlar. Eğer aranırsanız bizlerle de paylaşırsanız çok iyi olur.