Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Ziraat mülakat tarihi yollamış uzmanlar dahil
-
@zeynepb-1095 Vakıfbank'ın hiç acelesi yok
-
@petecastiglione evet hocam hâlâ bir ses yok, benim 8 haziran mülakatım var zaten denk gelmemesi bi yandan iyi oldu ama belirsizlik de kötü
-
@zeynepb-1095 O yönden iyi olmuş hocam ama artık bilmek istiyor insan ne zaman mülakata gireceğini. Beklemek de yoruyor insanı
-
@petecastiglione kesinlikle çok haklısınız
-
Bence vakıfbankın sosyal medyadaki tüm hesaplarında son paylaştığı postlara yorum atalım. İK'yı sürekli arayıp mobbing uygulayalım. Belki o zaman biraz daha hızlı ilerler süreç.
-
Ben hızında da değilim uzm yrd için bi tarih bile verilmedi ziraat güzel iş yaptı o açıdan direk herşey belli
-
@burkbayrak Belli ki Ziraat hazırlığını önceden yapmış ve şimdi hazırladığı planını uyguluyor. Vakıfbank sınava son gün çalışan öğrenci gibi.
-
daha önce sorulduysa kusura bakmayın uzman yardımcılığı mülakatı sadece insan kaynaklarıyla mı olacak yoksa bir kurulla mı görüşeceğiz bilgisi olan var mı acaba
-
@jwinnfield Kamu bankalarının mülakatları kurullar tarafından yapılıyor
-
Dostlarım, umarım bu hafta mülakat tarihlerine ilişkin bir mail alırız. Bu şekilde beklemek yormaya başladı artık.
-
@petecastiglione çok teşekkür ederim. umarım süreç hızlanır artık
-
@jwinnfield Rica ederim. Umarım...
-
Benzer olur mu bilmem ama müfettişlik yrd. mülakatına girecek arkadaşlar çıkınca deneyimlerini paylaşırsa seviniriz.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Uzman yardımcılığı için aranan oldu mu?
-
Siz arandınız galiba?
-
@muddei-hususi ben de aranmadım. Bildiğim kadarıyla yarın müfettiş yardımcısı mülakatları başlıyor. Hala ses çıkmaması tuhaf.
-
Anladım. Müfettişlikten elenenler uzman yardımcılığı için ayrıca değerlendirileceği için öyle muhtemelen önce müfettişliği bitirmek istiyorlar, ziraatte mesela hepsi ayrı ayrı ilerliyo politikaları farklı.