Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@deneme123 mail geldi arkadaşlar uzman yard için
-
Bana da gelmiş mail, kaç güne yayılmış belli mi? 24 haziran benimki. Birde müfettişlere söylenen yol masrafları karşılanacak durumu bizde yok sanırım?
-
Arkadaşlar mülakat gününü değiştirme şansımız var mı? Bilginiz var mı bu konuda?
-
@sugarspoon Ben de saatini sormak isterim, bi güzellik yaparlar mı acaba sizce?
-
Merhabalar herkese öncelikle hepimizin hakkında hayırlı olsun. Acaba bizi nasıl bir mülakat bekliyor bilgisi yada tahmini olan var mı ?
-
@vanillasky önceden bu süreci deneyimleyen arkadaşlar cevap verir umarım..
-
Mülakat tarihleriniz nedir arkadaşlar, en son tarih hakkında bir bilgisi olan var mı
-
@atanacakgiller 21 haziran
-
22si benimde..
mülakat içeriğiyle ilgili olarak alan sorularından ziyade neden vakıfbank, neden bankacılık vb gibi sorular ve kişiliğimizi tanımak üzere sorulacak soruları "tahmin ediyorum" ben açıkcası... panel mülakatı olarak düşündüğümden yoğunluklarına göre de genel müdür/gm yardımcısı girebilir diye düşünüyorum...
Ama deneyimi olan arkadaşların yorumları daha önemli tabi ki...
bir de öğleden sonraya saat verilmiş olan var mı?
-
müfettiş yardımcısı adayı arkadaşlar mülakattaki tecrübelerini bizlerle paylaşabilirse en azından heyecanımızın azalması açısından çok yardımcı olacaklardır şimdiden teşekkürler
-
Müfettişlere bilgi sorusu sormamışlar. Biz sınavda sizi test ettik zaten demişler. Genel olarak kişiyi tanımaya yönelik sorular oluyormuş.
-
@jwinnfield Arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar, ben dün katıldım müfettiş yardımcılığı mülakatına, sadece kişiyi tanımaya yönelik ve ön görüşmede bahsettiğiniz oluşturduğunuz cvniz üzerinden bazı sorular geliyor, ilgilerini çeken daha fazla bilgi istedikleri yerlerden ama uzman yardımcılığında ön görüşme olmadığı için süreç farklı ilerleyebilir bizde ortalama 10-15 dk sürdü görüşmeler
-
istenen belgeler kısmındaki kimlik sureti ve diploma mezuniyet belgesinin suretinden kasıt, kimlik ve diplomaların fotoğrafı mı yoksa e devletten alınabilecek belgeler mi arkadaşlar?
-
@bahriyelii61 ben kimlik ve diplomayı taratıp gönderdim.
-
@bahriyelii61 zaten diploma ve kimlik sureti diye belirtilmiş mailde. Suret, kopyası demek zaten
-
@vader teşekkür ederim
-
Selam arkadaşlar Uzman Yardımcılığı için bilgi alabilirsiniz dedikleri numarayı aradım. Çok bilgi veremiyoruz dediler ancak şunları söylediler:
Tahmini mülakat süresi sizin durumunuza da bağlı ama 20 30 dakika arası düşünebilirsiniz dediler.
Mülakatın dili Türkçe ama adayın İngilizce yetkinliği varsa İngilizce sorular da sorulabilir adaya bağlı olarak dediler.
Hepimizin için hayırlısı olsun başarılar diliyorum herkese.
-
Biraz saçma bir soru olacak belki ama, müfettişlik mülakatına katılanlar cevaplarsa çok sevinirim. Komisyon üyeleri maskeli miydi? Sizden maskenizi çıkarmanızı istediler mi?
-
@tsundoku komisyon maskeli. size maskenizi çıkarabilirsiniz diyolar
-
Hocam teşekkür ederim cevap için peki rahat duyuluyor mu? Maske benim duymamı ciddi anlamda kısıtlıyor bu konuda sıkıntı çekmekten endişeliyim. Adayın komisyona yakınlığı nasıl?