Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Silinmiştir
-
@muddei-hususi eski mesajlarda birisi yazmıştı müfettiş yrd için 20 kişi demişti 23 alındı uzman yrd için de 80 demişti ve 340-350 kişi mülakata hak kazandı demişti
-
@sign-in bana da atabilir misiniz rica etsem
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@insallaholacak tamam hocam paylaşırım
-
@as-soon-as o zaman keyiflerini beklemeye devam edin öylece. Belki birgün açıklarlar. Siz kendinizi göstermedikçe onlar keyiflerini göre hareket eder. En azından arayarak beklediğimizi gösterelim.
-
-
@sign-in bu hafta açıklanma ihtimali var mı
-
@gamze-bolat bugün ik’yı arayan oldu mu acaba
-
@insallaholacak aramışlar sanırım süreç devam ediyor demişler
-
Bugün de geçti yarından da umudum yok gelecek hafta belki
-
@gamze-bolat yarın için umutluyuz hocam.
-
@financewithtuna Bu hikayede yanan biz mi olduk arkadaşlar. Vakıfın alımı hiç bu kadar uzun sürmemişti... Bir duyumu olan var mı ?
-
@sign-in Çok uzun sürdü valla ya
-
@gamze-bolat inşallah alım çok olacaktır ayarlamalar o yüzden uzun sürüyordur..
-
@insallaholacak ben ayarlanmaların çoktan bittiğini düşünüyorum fakat bazı sebeplerle açıklanmadığını düşünüyorum. inşallah ben yanılırım ve alım çok olur hakeden herkes girer 🤲
-
@sign-in bazı sebepler ne gibi?
-
@muddei-hususi Telegram grubundan bir arkadaş bu hafta kurum içi tayinleri yapılmış onlarla uğraşıyorlarmış dedi. Başka biri Yöneticilerden izin bekleniyor dedi ya bunlardan biri ya da başka bilmediğimiz bir sebepler olabilir
-
@sign-in Bu sene pandemi mandemi ayağına beklemekten ömrümüz heder oldu. Olumlu veya olumsuz sonuçlandır ben de başka işlere konsantre olayım başka yollarda şansımı deneyim olumsuzsa da. İnsanların zamanı bu kadar değersiz mi ya.