Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muddei-hususi Sormayın hocam iş başvurusu yapamıyorum gelen işi geri ceviriyorum. Sırf yarın açıklanırda ayıp olur diye.
-
@gürkan35 iş hayatında ayıp olmaz hocam ihbar tazminatı ödersiniz en kötü
-
@john-stuart Ah be hocam inanmıştık sana
-
@torex yine koca bi hafta yalan oldu arkadaşlar beklemeye devam artık ne diyelim
-
@muddei-hususi Herkes öyle diyor ama acemiyim bu konuda
-
bu hafta da nöbete devam var mı yeni duyum
-
İk ne diyor arkadaşlar bugün arayan var mı
-
@muddei-hususi duyumlardan yeterince hayal kırıklığına uğradık bence. Tabi herkesin kendi fikri ama sessizce dua edip beklemekten başka mantıklı bir seçenek yok çünkü hiç kimse bir halt bilmiyor. Duyumcu, kuyumcu babalara gerek olduğunu sanmıyorum.
-
herkes bir şeyler söyledi ama 2 ayda hiçbir netlik kazanmadı bu ilan resmen terk edildi
-
Merkez bankası uzman yardımcılığı açıklandı bura ile bir ilgisi var mıdır acaba. Bugün açıklansa da bitse keşke bu süreç de.
-
@muddei-hususi onunla bir alakası olacağını düşünmüyorum lakin açıklamamaları neyle alakalı onu da bilmiyoruz
-
bugünden beklentim yüksekti, bu haftayı da boş geçeceğiz evresine doğru ilerliyorum
-
uzman yardımcılığı mülakatları biteli ne kadar oldu tam olarak, umarım bu hafta bu iş biter daha salı günündeyiz umutsuz değilim.
-
@muddei-hususi 24 haziranda sona erdi hocam
-
@jwinnfield hmm 1,5 ay deniyodu haftaya 2 ay bitmiş olacak...
-
bir kullanıcı facebook grubuna "Biri bana şey dedi nisanda girmiş temmuzun sonında işe başlamış galiba 3 ayı falan buluyor ya" yazmış
-
@muddei-hususi ben bankayı aradım ama açmadılar arkadaşlar
-
@kazanmalıyız123 açsalar da süreç devam ediyor falan diyecekler tatmin edici bir cevap vermeyecekler
-
@kazanmalıyız123 ik yı mı aradınız hocam numarası 0 (216) 724 27 29
-
@insallaholacak vakıfbank ik nın numarası: 0 (216) 724 27 29 bu numarayı arayıp baskı oluşturabiliriz belki